Speltips

Speltips Atlanta Braves - Philadelphia Phillies

Sport: Baseball Spelstopp: 2013-04-05 01:30 Spela här

Speltips Atlanta Braves - Philadelphia Phillies
Land: USA Liga: MLB
Odds: 1.83 Speltips: Braves Ö3.0
2013-04-05 01:30 Atlanta Braves - Philadelphia Phillies Braves Ö3.0 1.83 ATLaggeah

Braves - Phillies inatt i MLB igen.
Braves Ö3.0 till 1.83 på bet365 , spelstopp 01:10
9-2 blev det tillslut inatt, 7-5 blev resultatet första natten. 2 Braves segrar, kommer tredje idag?

Idag ställer båda parterna upp med bättre pitchers och det kommer nog göra att det inte kommer bjuda på sådana monstersiffror inatt. However, så går det inte förneka starten av Braves slagmän där man bara bombar in poäng och homeruns. Många spelar är heta, men Freddie Freeman a.k.a F5F är en av dom hetaste i ligastarten. på 7 at bats har han lyckats med 5 hits varav 1 va homerun och 1 va double. Justin Upton är en annan lirare som har imponerat, 2 homeruns på endast 7 at bats och det är minst sagt imponerande. Uggla, Gettis och Jason Heyward har också varsina homeruns, men Uggla har 3 walks också, Hewyard 2 och upton också 2 walks. Detta betyder att dom ofta hamnar på planen, och då när man har snubbar på baserna blir dessa home-runs ovärderliga.

Philles Pitcher är Cliff Hill inatt. Hill är bättre än Halladay, men under försäsongen har han varit lite sådär. 20 innings pitchade och 16 runs är inte det man förväntar sig av honom. Dock ska tilläggas att han gillar att spela mot Braves och inte släpper till allt för mycket runs, men 4 runs tror jag verkligen att Braves kommer klara av. Förr eller senare kommer ju också Hill stiga av kullen, och då finns det alltid en chans att en reliver har en dålig dag och bjuder till för Braves.

Linan ligger alltså på 3.0 Runs för braves, (viod på 3) och när glödheta offensiven för Braves möter en pitcher som inte direkt övertygat under spring training så måste man bara hugga. 1.83 är ett fint odds och även om jag tror att det inte blir 9 runs som inatt, så tror jag dock att det ska otroligt mycket till för att Phillies ska hålla Braves under 3.0 runs iallafall. Effektiviteten i Braves har varit bra, många spelare som steppar upp när man har folk på baserna och detta hoppas vi på inatt.

Braves Ö3.0 Runs tas MEDEL till 1.83 på bet365 !

Lycka till och kommentera vid rygg :)

Följ gärna @BetPara på twitter där alla spelen kommer upp och bokförs! :)

ATLaggeah - 05 April, 2013, 00:01

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!