Speltips

Speltips Åtvidaberg - MFF

Sport: Fotboll Spelstopp: 2013-04-05 19:00 Spela här

Speltips Åtvidaberg - MFF
Land: Sverige Liga: Allsvenskan
Odds: 2.05 Speltips: Flest mål i 2a halvlek
2013-04-05 19:00 Åtvidaberg - MFF Flest mål i 2a halvlek 2.05 Polsater

Gårdagens hörnspel satt fint i mitten av andra halvlek i gårdagens cupmatch mellan IFK Norrköping och Djurgården. Fortsatt fin form därmed, fyra raka.

I kvällens match lutar jag mig mot ett gammalt favoritspel, nämligen att det ska bli flest mål i andra halvlek mellan Åtvidaberg och Malmö FF till oddset 2.05.

Båda matcherna i fjol var mållösa i paus innan målen kom i andra halvlek. Åtvid har flest mål i andra halvlek i tre av fyra tävlingsmatcher i år medan MFF har det i två av fyra. Båda hade mållöst i halvtid i sin premiäromgång.

Anledningen till att jag tror på det här spelet är att båda lagen fick med sig ett relativt dåligt resultat i första omgången. Att Åtvid förlorade borta mot Gefle är såklart ingen katastrof, men de hade nog hoppats på minst en poäng. MFF fick "bara" kryss hemma mot nykomlingen HBK, egentligen inte heller något katastrofalt resultat med tanke på att det var premiär. men självklart ville alla runt MFF ha tre poäng. Därmed ser jag framför mig en försiktig inledning i kväll, där båda lagen kommer känna på varandra. Viktigt att inte släppa in första målet. Samtidigt finns det kvalitet framåt i båda lagen när det öppnar upp sig i andra halvlek och jag tror inte något av lagen är nöjda med 0-0 heller.

Som jag skrev när jag spelade det här spelet för någon vecka sedan, är det såklart inget spel man gärna dunkar in allt för höga insatser på. Men jag ser ett värde i oddset och spelar en insats som ligger mellan låg och medel.

Kommentera gärna. Lycka till vid rygg. Trevlig helg!

Polsater - 05 April, 2013, 13:17

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!