Speltips

Speltips 2 stycken

Sport: Baseball Spelstopp: 2013-04-07 03:30 Spela här

Speltips 2 stycken
Land: Usa Liga: MLB
Odds: 2 ggr Speltips: kolla
2013-04-07 03:30 2 stycken kolla 2 ggr Mitchx

Nattens mlb speltips.
Jag kommer fortsätta skriva varje dag tills jag börjat misslyckas kapitalt med mina speltips några dagar på raken. JAG ÄLSKAR BASEBOLL! ehh iaf i Amerika. :)

Spelstopp klockan 01.10
Jag tycker att Twins gjort ett väldigt bra köp i Vance Worley från Philladelpia. Där har de en riktigt Ace i min mening.
I sin debut ser väl inte siffrorna så lovande ut. 3 runs på 8 hits under 6 innings. Det ska dock tänkas på att detta var emot Tigers som enligt min mening har den starkaste battersuppställningen i år av alla lag och det var därtill en debut. Nu kommer han ut mot ett Baltimore som även dom är giftiga, men enligt min mening inte LIKA giftiga.

Vance släppte inte en earned run i förra årets enda start mot samma Baltimore och enbart 4 hits under 6 innings.

Tillman hade en horibel 2/3 inning mot Twins där han släppe 7 runs varav 1 earned

På historia fördel Vance och Twins.
Tillman är inte på något sätt dålig, men jag tycker Vance är bättre.

Baltimore har gjort många runs. Minst 6 i varje match och det är imponerande, men jag tycker Vance är bättre pitcher än någon av de som Baltimore har ställts emot.

Min bild av Baltimore är att det är ett lag som vanligen inte startar med att göra mycket runs utan att de kommer allt efter i matchen och emot en så bra pitcher som Vance Worley så tror jag inte de kommer ha gjort någon efter de 2 första inningsen iaf. Jag tror att Twins fått hål på Tillman inom de första 4 inningsen. Därför ser jag ett bra värde i att Twins leder efter just 4 innings i matchen, vilket även bet365 tror då de har lägre odds att leda efter 4 innings. 2 ggr pengarna känns bra.

Sedan finns det ett kul spel. Direkt Vance går ut för Twins så tror jag det kommer komma fler runs för Baltimore och därmed så tycker jag halvtid/fullfit Twins/Baltimore till 4.75 är riktigt spelvärt. Man kan gardera sig lite genom att spela twins/twins till 2.50 också då OM man vill.
twins +1.5 till 1.64 anser jag duger bra också för jag tror på en jämn fight.


Pirates Dodgers klockan 03.10
Dodger är klara favoriter. 1.42 spelar jag aldrig på ett lag i MLB. Det finns dock andra spel på matchen som känns spelvärdare. Jag tycker det är 2 riktigt bra picthers i båda lagen. Pirates offensiv har producerat väldigt dåligt i inledningen 1,3,2,0 kan man inte vara så stolta över.
Visst har Dodgers inte heller gjort så mycket. 4,0,3,3. Dock så har man klarat sig utan att sin stjärna har levererat. Nu i senaste matchen fick han äntligen en hit och det kan betyda att det lossnar mer för honom lite mer. En sådan stjärna som Kemp har inte Pirates offensivt.

Pitchers
Pirates: Burnet gjorde en sådär start för sitt Pirates då han släppte 3 runs på 6 hits(1 walk) mot Cubs.
Dodgers: Kershaw var outstanding i sin första start där han gick matchens hela 9 innings och släppte 0 runs på 4 hits och släppte 0 walks. Vad kan man mer begära? Det mot Giants som får anses lite giftiga än dagens motståndare. Alla pitchers kan göra en ritkigt bra match, men nu snackar vi om en av förra årets absolut bästa pitchers. Så detta var ingen tillfällighet. Burnet var också en av årets bättre och han kan stänga igen i en match som denna också.

Kershaw släppte 1 respektive 3 runs under 7 respektive 8 pitchade innings på förra årets möte mot detta Pirates. Det får anses klart godkänt.
Burnet släppte 6 runs på 6 innings. Helt klart inte bra.

Form, historik vad gäller picthers talar alltså för Kershaw.
Vad gäller gjorde runs än så länge 10-6 till Dodgers på 4 matcher med en troligen lite mer avslappnad Kemp i Dodgers efter senaste matchen. Det ska också sägas att Dodgers har mött starkare picthers så här långt mor vad Pirates gjort.
Det ska också sägas att Dodgers med en Kemp som levererar för sitt lag är riktigt jäkla bra.

statistik från bet365 för er som lärt sig engelska ;)
LA Dodgers are 5-0 SU in their last 5 games when playing at home against Pittsburgh


Till spelet:
Jag ger alltså vinnaroddset rött sken. Däremot tycker jag att det finns ett bra värde i halvtid full tid till 2.55 på Dodgers. Alltså Dodgers/Dodgers.

Det borde vara ett bra spel med under 2.5 runs på Pirates till 1.74, men jag väljer enbart att gå på halvtid fulltid. Ni gör som ni vill.

Mitchx - 07 April, 2013, 00:14

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!