Speltips: Kalmar FF - BK Häcken

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2013-04-07 17:30
Land: Sverige
Liga: Allsvenskan
Odds: 3.35
Tips: El-Kabir målskytt
Väljer att spela Moestafa El-Kabir som målskytt för BK Häcken i morgondagens match mot Kalmar FF.

El-Kabir har öst in mål på försäsongen. Exempelvis har han gjort tre baljor bara i cupens gruppspel. Har inte hittat info om El-Kabir är förste straffskytt eller inte. Men det lär vara antingen han eller Martin Ericsson som tar straffarna.

Kalmar började med att vinna borta mot Syrianska med 3-0 medan Häcken började med att förlora mot IFK Göteborg med 3-0. Imponerande av Kalmar att vinna såklart, men siffrorna ska inte överskattas då Syrianska väntas ligga i botten i år. Trots resultatet lämnade spelet en del att önska. Nu imponerade dock inte Häcken alls i sin premiär, IFK Göteborg var effektiva och kunde spela på en rätt tidig tvåmålsledning. Häcken hade svårt att komma till bra chanser. Personligen drar jag inte för stora växlar av resultaten i inledningsomgången, Tecknen var inte helt oväntade, även om siffrorna ser stora ut. Jag tror dock inte att Häcken gör en dålig match offensivt igen.

Kalmar FF har en del avbräck till matchen. Zlatan Azinovic, Sebastian Andersson, Jörgen Skjelvik, Erik Israelsson och Tobias Eriksson kommer inte att spela. Där märks framför allt Israelsson och Tobias Eriksson, två tunga pjäser som mycket väl hade kunnat vara KFF:s ordinarie defensiva block på mitten. Vänsterbacken Skjelvik saknas också, dock mest offensivt då han är ett vasst vapen på inlägg och fasta (flest assist i KFF i fjol).

Häcken saknar Emil Wahlström sen senast. Oskar Lewicki spelar inte heller.

jag var själv nere och tittade på Guldfågelns gräsmatta i onsdags och jag tycker den såg helt okej ut med tanke på den sibiriska kylan som varit. Därmed borde inte Häckens passningsspel missgynnas allt för mycket. Kalmar har dock bara tränat på Guldfågeln en gång innan matchen (vad jag vet i alla fall) så de har inte någon jättefördel underlagsmässigt gentemot Häcken, som spelade gräsmatch förra veckan.

Kalmar FF har pratat mycket om att de ska bli ett mer spelande lag i år, framför allt på hemmaplan. Laget ska ha bollinnehav och äga matcherna är det tänkt. Detta ska naturligtvis praktiseras i premiärmatchen på Guldfågeln är det tänkt. Personligen tror jag inte Kalmar är kapabla till att göra det på ett bra sätt mot Häcken i morgon, vilket kommer öppna fina kontringsytor för bortalaget. Då är djupledslöpande El-Kabir ett farligt vapen. Även om matchbilden skulle bli att Häcken för spelet så är El-Kabir trolig som målskytt då han helt enkelt är den som ska göra målen.

Min ursprungstanke var att spela kombinationen Häckenvinst och ö2,5 mål i matchen, men efter noga övervägande så känns detta spel snäppet bättre. Förra året tog ändå Kalmar (som enda lag i Allsvenskan) sex poäng mot Häcken. Så man vet aldrig. Jag tror dock att Häcken gör minst två mål mot Kalmar och då borde El-Kabir göra åtminstone ett. Vi talar om killen som är en av favoriterna till skytteligatiteln, inte ska han börja med två mållösa matcher i rad?

Spelar det här till låg insats. Jobbar själv in det här på plats på GFA. Kommentera gärna nedan eller följ mig på twitter (@nokkan21) om ni vill ha kontakt med mig.

Lycka till vid rygg!
  Kalmar FF - BK Häcken
Spela på Speltips Kalmar FF - BK Häcken
Polsater - 7 April 2013 - 01:58
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
timrcracker - 2013-04-07 12:02

Då jag är en av dom få trogna Häckensopportrar som finns och var och titta de på matchen mot IFK.
Chatto, Khan och Källan håller inte i allsvenskan.

Chatt för fet just nu, Khan är inte snabb nog och Källan levde ifjol på Häcken offensiv.

Helt uselt spelade dom med idliga felpass och lågt tempo, Häcken kommer inte att göra mål här heller...

Mitchx - 2013-04-07 03:21

Kalmar seger sa väl ännu mindre egentligen då Shabel Touma inte kunde starta för Syrianska


Insättningsbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
01:00  Pistons - 76ers
Basket - NBA - 1 hcp -3,5
1.90
02:30  Eagles - Redskins
Amfotboll - NFL - 1 hcp -3,5
1.73
16:00  Pouille - Ofner
Tennis - ATP Wien - Ofn hcp +4,5 games
1.79
17:00  Federer - Tiafoe
Tennis - ATP Basel - Tia hcp +5,5 games
1.77
18:00  Sousa - Del Potro
Tennis - ATP Basel - Sousa
4.90
20:45  Inter - Sampdoria
Fotboll - Serie A - 2 asian hcp +1,5
1.70
18:00  Khachanov - Tsonga
Tennis - ATP Wien - Khachanov
4.00
21:05  Tottenham - West Ham
Fotboll - Carabao Cup - 2 asian hcp 0
5.25

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Skador & Avstängningar

bet365 Livestreaming