Speltips

Speltips premier dubbel

Sport: Fotboll Spelstopp: 2013-04-07 14:30 Spela här

Speltips premier dubbel
Land: England Liga: Premier League
Odds: 1,89 Speltips: dubbel
2013-04-07 14:30 premier dubbel dubbel 1,89 diceman

I mitt sjuttonde spel rekar jag en dubbel i Premier League.
Min säkra dubbel i Premier igår gick in till hälften, jag fick halvvinst + nåra småsedlar på andra halvan som gav insatsen tillbaka.
Alla mina säkra dubblar och tripplar har suttit så jag tänkte göra ett nytt försök i dagens premieromgång. Jag börjar med att reka Liverpool för dom måste vinna idag. Arsenal vann igår och detta är sista chansen för reds om dom vill vara med i slutstriden om Championsplatsen. Jag är säker på att dom tar chansen och bettar reds @ 1,35.

I andra spelet kollar jag närmare på Newcastle. Vad är det som händer på St James Park? Flera målkalas om man kollar på resultaten. Newcastle läcker bakåt men målar frammåt också. Viktig match idag i bottenstriden. Man är i bra form med 3 raka vinster. Man lär ju gå för vinst mot Fulham och satsa allt framåt. Fulham är inte dumma och Berbatov lär ju sätta minst en boll. Jag bettar Över 2 mål @ 1,40.

Oddset på dubbeln är 1,89. Den är säker så jag bettar en halv lax @ 1,89. Min kassa är på över 18 300 så en halv lax är vad jag tycker spelet är värt.
Ni får själva räkna ut unit.

Fet premier dubbel
så här ser den ut:
Liverpool-West ham 1 (reds @ 1,35)
Newcastle-Fulham över 2 mål @ 1,40
odds 1,89

Min formkurva pekar uppåt. Jag har 12 vinster och fyra förluster på 16 bettningar. 4 tunga förluster som svidit, det måste jag erkänna. NHL är nog tuffaste man kan betta på och det gör ont när man förlorar men man måste kämpa. Tänka långsigtikt och spela disciplinerat. Där är bettningen lik pokern, det är dom tightaste och mest disciplinerade spelarna som vinner i längden. Nu är min form intakt och alla kurvor pekar uppåt. Kassan är på över 18 lax. Lycka till alla som ryggar!!

diceman - 07 April, 2013, 06:50

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!