Speltips

Speltips Newcastle-Fulham

Sport: Fotboll Spelstopp: 2013-04-07 16:00 Spela här

Speltips Newcastle-Fulham
Land: England Liga: Premier League
Odds: 1.85 Speltips: Ö2.5
2013-04-07 16:00 Newcastle-Fulham Ö2.5 1.85 RalleArvid

9 raka spel satta från mig och igår var det återigen ett positivt överspel som banade väg för lördagsgodiset. Idag fortsätter jag på samma inslagna väg i jakt på tvåsiffrig streak då jag blickar norrut i detta land som vi alla älskar, som är England (parafrasering från Björn Borg då han talade om Sverige).

Newcastle har spetskvalité, främst offensivt, men man har ett självförtroende och ett tabellposition som är lika dålig som deras form. 3 raka förluster (samtliga matcher har slutat över 2.5 mål. Hemma är man dock som vanligt starka och man har fem raka utan förlust där målen dessutom trillat in även offensivt (10 mål på 5 senaste). Inte så konstigt om man tar en titt på den offensiva troliga uppställningen och ja, givetvis är dessa namn inte något överhuvudtaget som hör hemma i botten av Premier League: Sissoko, Anita, Guiterrez, Obertan, Cisse, Gouffran.

Allt detta ovanstående angående Newcastle, samt att Fulham är i god form med 5 raka utan förlust (mycket enbart på grund av att Berbatov är i hysterisk form) gör att jag verkligen tror att detta kan bli ett par gjorda mål i eftermiddag. Om man släpper in två mål hemma mot QPR så ska man har svårt att stå emot och hålla nollan uppe i Newcastle mot ett motiverat Alan Pardew-gäng.

Newcastle var dessutom på bortamatch ute i Europa bara för några dagar sedan, något som vi vet alltid ställer till det i kommande match i ligan (detta är vederlagt i extensiva statistiska studier). Främst är slitna ben och slitna huvuden något som påverkar negativt i de negativa leden där krav på fokus och fräschhet är än mer vitalt än offensivt.

Senaste tre mötena lagen emellan och vi hittar även där målrika historier:
2-1
5-2
2-1

Slutligen: nämnde jag att Newcastles offensiva uppställning inte hörde hemma i botten av tabellen? Ja, detsamma måste nog sägas angående Fulhams troliga dito: Duff, Karagounis, Rodallega, Ruiz, Emanuelson, Berbatov.

Klassnamn offensivt åt båda håll och det är även något som märks i tabellen över gjorda/insläppta mål. Bara Wigan och Liverpool har varit inblandade i fler matcher innehållandes 3 mål eller fler under säsongen än Newcastle och Fulham som ligger 3:a och 4:a i den statistiken.

Över 2.5 mål mellan Newcastle och Fulham spelas till klart godkända 1.85x på Unibet

Lycka till lads!
Twitter: @RalleArvid

RalleArvid - 07 April, 2013, 08:52

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!