Karlovic har på senare tid mött ett gäng usla grusspelare runt 300-strecket. Matchen mot Hocevar gick till två tiebreak och mot De Paula fick kroaten som bekant se sig besegrad - inte helt optimalt när han heter Ivo Karlovic. Idag är det dags igen mot Jurgen Melzers lillebror.

Jag skrev tidigare att banan är anpassad för storservare och just därför får nog Gerald Melzer det ganska hett om öronen. Jag skulle bli förvånad om Melzer krigar till sig ett break, men att hålla serven mot en spelare som Karlovic på grus är verkligen inte svårt. Det ska till tre misstag och ett dubbelfel för att kroaten ska lyckas bryta.

Karlovic inledde kvalspelet i Houston med att slå Florin Mergea, en rentav dålig dubbelspecialist som knappt har en singelranking. Siffrorna skrev till 6-4,6-3, så inte jätteimponerande direkt.

Tror att det här blir betydligt jämnare. Melzer slog Kuznetsov i första omgången av kvalet och är i den åldern att det är dags att breaka. För att ha någonting på touren att göra ska han inte förlora den här matchen stort - då kan vi stryka honom från all framtid.

Jag tror att vi får se mer av Gerald - bet365 erbjuder 1,83 på över 22,5. taget.

This is the stats tab
This is the post tip