Tjena tjena!

Har hittat ett riktigt guld odds på Öster idag!
Öster är ett lag i form obesegrade i 7 senaste matcherna har 3-4-0 på dom, Man har hemma premiär här idag för Allsvenskan 2013/2014 känns som en folkfest redan där! Det har inte spelats Allsvensk fotboll sedan 2006 Växjö men nu är det dags igen!
Öster fick 2-2 mot ett BP som jag tror förväntas kriga för överlevnad denna säsong, men det resultaten i den matchen gör att dom är extra taggade att vinna denna matchen! För ni som inte vet så är Öster hemma arena mycket lik Gamla Ullevi för dom vet hur den ser ut ;)

Helsingborg fick i förra matchen en förlust på IFK Göteborg på hemmaplan det ska dock sägas att det var i cupen, känns som om det självklart tar på självförtroendet, men självklart är dom säkert revanschsugna till denna matchen. Man öppnade Allsvenskan denna säsong starkt med hemma vinst mot Djurgården IF med 3-0.

Inte någon vidare rek.. men villa bara att ni ska tänka till en extra gång innan ni lägger ett spel på denna matchen, Jag själv tycker att oddsen i denna matchen står helt rätt! Och självklart är jag inte så dum att jag på pekar att Öster är ett bättre lag än Helsingborg MEN, Det finns absolut inget mer spel värde i 2:an mer än att dom är det bättre laget, men ett Öster som fick oavgjort sist mot ett förväntat bottenlag och en hemma premiär som väntar för Allsvenskan 2013/2014 då man självklart vill vissa hemma publiken att man är ett Allsvensk lag i klass, och ett lag i form så tycker jag att 1:an här är mycket mycket mer spelvärde till hela 3,30, men för den mindre våghalsige så finns alltid DNB (Insatsen tillbaka vid oavgjort) hos dom flesta spel bolagen förutom Svenska Spel på nätet ;)

Truppen (Öster)

Målvakter: Alexander Nadj, Robertino Kljajic.

Backar: Patrik Bojent, Stefan Karlsson, Månz Karlsson, Elmin Nurkic, Mario Vasilj, Juan Robledo, Andreas Wihlborg.

Mittfältare: Marcus Bergholtz, Kenny Pavey, Alexander Henningsson, Darijan Bojanic, Johan Persson, Josef Elvby, Vlado Zlojutro.

Anfallare: Pablo Pià±ones-Arce, Freddy Söderberg, Denis Velic.

-------------------------------------------------------------

Truppen (Helsingborg IF)

Målvakter: Daniel Andersson, Pär Hansson.

Backar: Loret Sadiku, Waild Atta, Emil Krafth, Joseph Baffo, Christoffer Andersson, Erlend Hanstveit, Peter Larsson.

Mittfältare: May Mahlangu, Mattias Lindström, Rachid Bouaouzan, Rasmus Lindgren, Alejandro Bedoya, Daniel Nordmark.

Anfallare: Robin Simovic, àlvaro Santos, David Accam.

Indisponibla:
Ardian Gashi (sjuk)
Jere Uronen (knä)


Ha en fin spelkväll!

Och kom alltid ihåg man måste satsa för att vinna ;)

EDITERAD 2013-04-08 15.31:25

This is the stats tab
This is the post tip