Speltips US Masters

Sport: Golf
Spelstopp: 2013-04-12 00:00
Land: USA
Liga:
Odds: 5.00
Tips: Woods vinnare
Här kommer mitt andra Masters spel, känns kanske enligt många som ett dumt spel. Väldigt svårt att spela vinnarspel i golf men jag tycker att detta oddset var för bra för att inte lira.

Tiger Woods är enligt mig och många andra världens bästa golfare genom tiderna, när Woods hade sin storhetstid så var det ingenting som kunde stoppa honom! Men efter några tuffa år med problem privat och dåligt spel så tror jag att han har kommit till en vändpunkt. Woods har i år börjar vinna igen på PGA touren, och han är återigen rankad etta i världen. Jag tror att en del av hans framgångar beror på Lindsey Vonn, det har blivit mindre skriverier om han sen de blev tillsammans iaf i negativ bemärkning och han har kunnat fokusera på spelet.

Formen då? Den är som sagt inte att klaga på, Woods har återigen klättrat upp som världsetta och han leder PGA tour rankingen. Han har som sagt 3 vinster i år den första kom redan i Januari och efter ett par mindre lyckade tävlingar så har han två vinster i Mars. Han börjar påminna om sitt jag och alla vet vad denna killen är kapabel till.

Woods har totalt vunnit 14 majors i karriären, han har vunnit 4 stycken US Masters. Man kan helt enkelt säga att han trivs väldigt bra på Augusta. Woods har visserligen inte vunnit en major på 4 år och inte US Masters på 7 år. Åren då han vunnit US Masters är: 1997, 2001, 2002 och 2005. Men han har som sagt gått igenom en väldigt tung period i livet. Woods jagar Jack Nicklaus som har vunnit flest US Masters på hela 6 vinster. Woods tog sin första major på US Masters och han är troligtvis väldigt sugen på att visa omvärlden att han fortfarande kan vinna Majors.

Hans erfarenhet är inte heller att klaga på, Woods är 37 år gammal men oj vad mycket han har varit med om. Han vet precis vad som gäller om man ska vinna sådana här tävlingar, och det tror jag kan vara en av de stora skillnaderna mot många utav de andra i startfältet.

Vi har alltså en Woods i storform som börjar likna sitta gamla jag, han har grym erfarenhet och suget på att vinna lär ej saknas då det var 5 år sedan han vann en major senast. Tar Woods då sin 15:e major och befäster sin plats på världsrankingen?
Jag tror det, jag tror att Woods är påväg mot en ny storhetstid.

Oddset 5 gånger pengarna fick jag på Williamhill.com!
Lycka till vid rygg!

Har ni några andra intressanta spel på Masters så får ni gärna skriva det i Kommentarerna.

EDITERAD 2013-04-09 00.30:47

EDITERAD 2013-04-09 00.31:08
Spela på US Masters hos William Hill
Spela nu
adamj93 - 9 April 2013 - 00:31
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: