Speltips

Speltips Crewe–Brentford

Sport: Fotboll Spelstopp: 2013-04-10 20:45 Spela här

Speltips Crewe–Brentford
Land: England Liga: League One
Odds: 2,10 Speltips: 2
2013-04-10 20:45 Crewe–Brentford 2 2,10 Kallberg

Brentford fick nöja sig med 1–1 mot Coventry i senaste ligamatchen men liksom i förlusten mot MK Dons dessförinnan var man det spelmässigt sett bättre laget och värt en bättre utdelning. Laget ligger för tillfället på fjärde plats i tabellen men med två matcher mindre spelade än toppduon Doncaster och Bournemouth har man fortfarande bra chans till direktuppflyttning.

Inga nya avbräck stör hos ”The Bees” där tongivande mittfältaren Douglas är tillbaka efter skada. Anfallaren El Alagui är också åter efter en lång tids frånvaro och på skadelistan finns numera endast backen Barron och målvakten Lee.

Crewe befinner sig just nu på 14:e plats i tabellen med tio poäng upp till kvalstrecket och även om laget har ett par matcher tillgodo på merparten av konkurrenterna så får man nog svårt att blanda sig i kvalstriden på allvar. Motivationen i de avslutande ligamatcherna lär sannolikt vara ganska tveksam och därtill har man nog firat rejält efter finaltriumfen i Football League Trophy mot Southend på Wembley i söndags.

Till kvällens hängmatch hemma på Alexandra Stadium har man dessutom en del problem i truppen.
Bäste målskytten Mathias Pogba saknas definitivt och mittbacken Ellis, högerbacken Mellor samt viktige mittfältaren Murphy är alla högst tveksamma till spel.

Ett formstarkt Brentford som jagar andraplatsen bör ha god vinstchans mot ett Crewe som förmodligen
inte har motivationen på topp och där några viktiga kuggar troligtvis saknas i kväll. En intressant tvåa
som spelas till 2,10 hos bet365 .

Kallberg - 10 April, 2013, 04:20

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!