Speltips

Speltips Giants vs Rockies

Sport: Baseball Spelstopp: 2013-04-10 22:00 Spela här

Speltips Giants vs Rockies
Land: usa Liga: MLB
Odds: 1.76 Speltips: ÖVER 8 HITS
2013-04-10 22:00 Giants vs Rockies ÖVER 8 HITS 1.76 Mitchx

Igår föreslog jag 4 spel jag trodde ganska mycket på och ett som jag trodde lite på.
Anledningen att jag bara trodde "lite" på Reds som förlorade med 1.5 mot Cardinals var att jag vet att Lynn är en superbra pitcher egentligen och inte en "kass" pitcher som någon skrev i en rek. Hade hade dock börjat dålig och kunde provas att gå emot. Nu var han dock bra och jag fick fel.

Dessvärre satt bara ett av dem.
Rockies över 3.5 runs satt redan i andra inningen till 1.90 då de gjorde 5 stycken (6totalt). Med tanke på alla hits rockies haft kan man tänkas sig att spela över 7,5 hit spå matchen, men grejen är att nu gjorde man 4 stycken bara och det kankse förvånade någon, men Linecum när han inte är i form som han inte är nu släpper ändå inte massa hits. Det han gör är dock ger bort en massa walk. Så börjad ehan förra året och då sög han getpung ändå tills det blev slutspel.


Felen
Mariners under 4 runs såg bra ut på förhand och även så länge Bedard pitchade, men när han gick ut så rasade allt. i Efterhand kan jag tycka att det vore smartare av mig och jag föreslagen Houston leda efter 5 innings då oddset varit högre, men dessvärre lite sent påtänkt nu.

Dodgers mötte Padres och jag skrev att det var mycket bättre att spela Dodgers över 3.5 än vinst på Dodgers som jag då menade att "någon" hade rekat här. Anledningen var att Becket för Dodgers inte kunde anses säker för dagen som jag skrev. Han släppte 3 runs på 5 innings och det är inte godkänt för att vara Becket emot Padres.
Dodgers offensiv kommer att göra massar av runs och ta massor av vinster då Matt Kemp kommer igång. Anledningen till att jag spelade på Dodgers över 3.5 runs mot Padres var att trots att Kemp börjat så svagt så sa infon att Kemp har lätt för den pitcher han mötte. Det hjälpte dock inte då han bara hade 1 hit på 5 försök. Det blev en run ifrån och Dodgers behöver få igång Kemp. NU kommer jag vara försiktigare med att spela dom innan jag VET Kemp kommit igång.

Braves skulle göra över 4 runs även dom och efter att gjort 2 redan i första och haft 8 hits så känner jag att de borde klarat spelet åt mig, men marginalen var inte med dennna gång.

Dagen innan gick bättre. Vi får hoppas på varannandag syndromet som jag varit med om så många ggr när det gäller baseboll.

Gants över 8.0 runs känns mycket lovande på förhand till 1.76.
Man har haft lätt för Francis tidigare i alla 3 matcherna förra säsongen då man som Sämst haft 6 hits på 5 innings. I de 2 andra matcherna har man enbart på 3 innings haft 7 respektiva 9 hits så ver 8 runs känns väldigt troligt om man bedömmer statistiken från deras inbördes matcher förra året.
Därtill så släppte Francis 5 hits på 6 innings mot usla Padres i sin första match.
Tittar man igenom resultaten från förra årets matcher Francis gjort så hade han 6 vinster 7 förluster vilket är okej när han spelade för ett avd e sämsta lagen i fjol, men nu e det ju inte runs det gäller utan hits och tittar ni på antal hiuts han släppte och antalet walk så ser ni att han är en pitcher som inte är så svårt att få hit mot men som inte bjuder på så mycket walks. Det gör et hit spel mer intressant än antal run. Ett exempel på det är vad jag berättade om Linecum igår. Han har svårt att träffa riktigt och släpper därmed fler runs än han släpper hits. 4 hits bara, emn 6 runs. Hoppas ni fattar vad jag menar.

Så spelet Giants över 8.0 hits känns riktigt jäkla bra. Giantshade för den delen 14 hits igår kan vara värt nämna och har haft över 8 de flesta matcherna än så länge i år.

Mitchx - 10 April, 2013, 21:12

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Mitchx - 2013-04-11 02:35:11

blev 15 hit