Speltips Real Betis v Sevilla

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2013-04-12 22:00
Land: Spanien
Liga: La Liga
Odds: 1,90
Speltips: Ö 2,5 mål
Spela på Speltips Real Betis v Sevilla
Få ett riskfritt spel upp till 1000 Kr
Spela på Ö 2,5 mål
Det vankas en fredagsunderhållning av sällan skådat slag, det ska ju gudarna veta.
Ett av Europas allra skönaste derbyn ska spelas i Spanien och det finns inga som helst ursäkter till att inte beskåda showen. Alltså ingen.

Jag tror dessutom att det kan gå att tjäna en och annan pollett på spektaklet.
Det är ofta numera rock'n roll när Sevilla är ute och vevar. I nio av de tio senaste matcherna så har linan 2,5 mål slagits. Och då är det oftare det blir fler än tre mål än att det stannar på tre mål. Inte heller speciellt märkligt att det ser ut som det gör. Man skapar mängder av chanser och skyttekung Alvaro Negredo gör också massor med mål. Men trots allt färre mål än vad han borde ha gjort, för han är nog en av dom som kanske bränt allra mest under säsongen. Säger ju dock en del om hur mycket chanser Sevilla skapar.

När lagen möttes i höstas, då i Sevilla, då var överspelet klart efter 32 minuter. Om det var någon som tänkte att det här alltid blir tillknäppta och tighta tillställningar.
Då 5-1 till Sevilla. Så vi kan ju bara gissa hur revanschsuget det grönvita hemmalaget är nu.

Något som kunde fått mig att backa på överspelet hade vart om någon av lagens överlägsna skyttekungar hade saknats. Men Alvaro Negredo (17 mål, fyra i den totala skytteligan och Ruben Castro (15 mål, femma i den totala skytteligan) kommer som vanligt att spela.

Sex mål senast, jag säger inte att det blir lika många mål, även om det finns spelare för det på gräsmattan. Men skulle det däremot bara bli hälften utav det, ja, då är jag lika glad för det.

Matchens sänds dessutum på Bet365 ------ Klicka där
Spela på Real Betis v Sevilla hos Betsson
holms - 11 April 2013 - 22:04
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: