Speltips Caen-Lens

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2013-04-12 20:00
Land: Frankrike
Liga: Ligue 2
Odds: 1,73
Speltips: 1
Spela på Speltips Caen-Lens
Hämta din bonus på 1500 Kr här
Spela på 1
Caen har endast en förlust på de tio senaste matcherna men efter för många kryss på slutet har man ändå tappat lite mark i toppstriden i franska Ligue 2 och laget ligger i dagsläget på femte plats med två poäng upp till trean Guingamp. Dagsformen verkar trots allt fullt godkänd och hemma på Michel d’Ornano är man fortsatt stabilt med fyra vinster på de fem senaste. Till kvällens match saknar laget två ordinarie spelare i anfallaren Nabab och försvararen Calvé.

Lens hängde med bra i toppen av tabellen under hösten men efter en lång svacka i december-januari har man tvingas ge upp sina förhoppningar om uppflyttning och laget har mestadels sett ganska avslaget ut den senaste tiden. Speciellt i bortaspelet har man varit riktigt svagt på slutet med endast en poäng på de fem senaste matcherna.

Lens tvingas dessutom ställa en försvagat elva på benen här då man har åkt på flera tunga skador nyligen. Vasse anfallaren Touzghar och mittfältaren Nomenjanahary blev båda skadade mot Sedan senast och nu har även förstemålvakten Riou och viktige mittfältaren Valdivia gjort dem sällskap på skadelistan.

Såväl motivation som favör av hemmaplan talar klart till Caens fördel. Då Lens dessutom tvingas avvara en ordinarie kvartett känns ettan riktigt stark och den spelas till 1,73 hos William Hill.
Spela på Caen-Lens hos William Hill
Kallberg - 12 April 2013 - 02:14
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: