Usel rekform den sista tiden, vilket alltid är tråkigt. Men nu bygger vi en ny svit.

Väljer att tippa på ö10 hörnor (asian) vilket innebär void vid 10 hörnor.

Det här är en rek som bygger mest på känsla och hur jag förutspår att matchbilden blir.

IFK Norrköping är ett hörnglatt 4-4-2 lag med klassiska yttrar. Lär spela med Smedberg Dalence på högerkanten och Telo på vänsterkanten. Ni som hängde med när jag rekade överspel i cupmatchen mot Djurgården kunde notera hur IFK klarade linan på egen hand. Riktigt så blir det nog inte idag, men de lär få en del hörnor i alla fall. BP är ett lag som vill spela boll och som gärna satsar offensivt. Tror de har bra chans att ta poäng i kväll. I förra omgången borta mot IFK Göteborg skapade de fyra hörnor trots att de var rätt utspelade. I kväll borde de skapa minst ett par till. Bärkroth och Andreas Eriksson går som offensiva yttrar i ett 4-2-3-1.

Jag tror på en öppen matchbild mellan två lag som vill framåt och vinna. Oddset på ö10 hörnor känns några tiondelar för högt och jag synar.

IFK Norrköping saknar lagkaptenen och vänsterbacken Mathias Florén som är skadad och mittbacken David Boo-Wiklander som är avstängd.
BP saknar Gabriel Petrovic och Fredrik Jonson.
Inga avbräck som borde påverka vårt spel särskilt mycket.

Spelar detta med medelinsats och hoppas på att kunna bygga en ny svit nu.

Kör även ett sidospel (tv-peng) på Mauricio Albornoz som målskytt (6 ggr pengarna på bet365 ). Tror som sagt att BP har bra chans till poäng och Albornoz lär starta som offensiv mittfältare. Gjorde en del mål på försäsongen.

This is the stats tab
This is the post tip