Kvällens trippel!

Brommapojkarna IF - IFK Norrköping (2:a)
Hjà¸rring - Vejle Boldklub Kolding (Över 1.5 Mål)
Real Betis - Sevilla (1:a)

Total Odds: 7,75
Insats: 1290:-
Tillbaka: 10000:-

Norrköping är ett starkare lag än BP som kommer få kriga för att stanna kvar i Allsvenskan i är, Norrköping känns som en blandning av ett mitten/botten lag.
BP skapade typ ingenting sist mot IFK Göteborg som kunde vunnit den matchen med 3,4-0, IFK Norrköping har startar årets Allsvenskan med två vinster!

Matchen från Danmark Div2 som står mellan Hjà¸rring - Vejle Boldklub Kolding som det skiljer en del mellan, iallafall i spelvilja för Vejle kringar i toppen och Hjà¸rring har typ ingenting att spela för. Men saken är den att Vejle har gjort minst två mål i sina senaste 5 matcher, och 1,36 är bara att kliva in på!

Och slutligen Real Betis - Sevilla, ett derby som står mellan två starka lag på pappret och självklart ska Sevilla vara bättre det vissade dom bara på sin hemmaplan när dom vann med heal 5-1! Men bortaplan och hemmaplan är som dag och natt för Sevilla, som är seriens sämsta lag på bortaplan. Och Real Betis har hemmaplan i denna matchen och dom krigar för Europa Spel medans Sevilla inte har speciellt mycket att spela för..

Rygga på egen risk!
Och kom ihåg man måste spela för vinna ;)

This is the stats tab
This is the post tip