Jaha, ett tag sen man rekade något här men det har ju gått hyfsat när jag har rekat Turkiska ligan här.

Dagens spel handlar om Sivasspor som placerar sig på 11:e plats i tabellen och Genclerbirligi som ligger på 8:e plats. Båda lagen har fortfarande chansen på Europa-platser, skiljer 5 poäng mellan Sivas och Antalya som innehar den sista platsen (tror jag), medan Gencler har 1 poäng upp till Antalya.

Sivasspor har verkligen blandat och gett en här säsongen, antingen vinner man eller så förlorar man. Man har bara kryssat 5 gånger under säsongen, bara ett lag har mindre än det. Genclerbirligi däremot har kryssat hela 12 gånger i ligan i år, senaste 5 möten lagen mellan har slutat med kryss sant blgm. Gencler är ett kontringskickligt lag som kommer att skapa problem för Sivas.

Jag tror att Sivas kommer att vilja spela sitt spel, trycka på en del i början medan Gencler tar det lugnt och känner på sin motståndare. Gencler saknar en av sina backar Ante Kulusic, vilket kan vara ett avbräck. Helt ärlgit så tror jag ändå att Gencler kommer iväg härifrån med minst ett poäng, kanske kammar hem alla poängen med tanke på hur usla Sivas har varit, finns ingen kontinuitet i laget. Även MYCKET troligt med blgm.

Så mina rekar blir som följande; BLGM@1,72 (huvudspel) ö2,5@1,90 (försiktig insats) samt rak 2:a till 3,50 och X2@1,75 som jag tror mycket på!

Får jag gissa så tror att det blir ett tidigt mål i matchen, och ett slutresultat på 1-2 eller 2-2.

EDITERAD 2013-04-12 17.26:16

This is the stats tab
This is the post tip