Speltips Oakland vs Detroit

SPORT

Baseball

LIGA

mlb

PUBLICERAD

12/04/2013 23:45

post-img

Oakland vs Detroit

SPELSTOPP

13/04/2013 04:00

Speltips Oakland vs Detroit

Mitchx

Mitchx

Mikael

PUBLICERAD

12/04/2013 23:45

PUBLICERAD

12/04/2013 23:45

SPELSTOPP

13/04/2013 04:00

SPORT

Baseball

LIGA

mlb

post-img

Oakland vs Detroit

18+ Spela ansvarsfullt Regler & Villkor gäller

Odds 1.86
Tips Tigers över 4 runs

Gårdagen gick strålande! Jag hade en rek och den satt. Därtill skrev jag mina tankar om 2 matcher där jag skrev om match 1:
"Whitesox har gjort 7,4,4,7,2 runs i de 5 senaste emot bra pitchers mestadels, så om jag hade en pistol mot skallen så skulle jag välja över 3.5 runs sox. "Dan Harren suger" skrev jag också
och han kan vara glad han inte släppte fler runs.
Om andra matchgen skrev jag:
"Baltimore har 2.10 mot Boston 1.83 och jag kan tänka att oddsen iaf borde varit jämnare. Inte minst efter vilken gryn vändning Baltimore gjorde igår, men men inget spel som sagt från min sida."

Andra bra dagen på raken brukar innebära en lite sämre dag nästa, men jag hoppas inte det. Sett till spelet jag snappat upp så ser det mycket lovande ut.

Oakland har jag nu rekat i deras 2 senaste. jag har rekat över 8 hits och i båda matcherna har man gjort 16 hits.

Det vore ju enkelt att reka samma spel igen speciellt med tanke på att linan nu ligger på 7.5 hits bara. Varför gör den det tänker man först då?

Oakland är det forstarkaste laget i serien med 7 raka och 12,11,11,10,10.16.16 hits i sina senaste 7 matcher. Linan på 7.5 alltså. Då tänker man att när något ser för bra ut för att vara sant så är det oftast det.
Oddsen får mig att känna att oddsättaren vill man ska spela det spelet för han tycker det finns förutsättningar för under och de spelen de vinner mest pengar på är ju spel som ser för bra ut för att vara sanna.
Någon sekund senare slog det mig att kolla efter antal hit på båda lagen totalt och jag blev förvånad över linan. Verkligen förvånad!

Så jag sökte information om alla förutsättningar.

Skador:

Oakland har haft lite skadeproblem, emnd et har inte märkts alls och även om man fick en ny skada inför gårdagens match märktes inte det heller det minsta och därtill så får man mycket troligt tillbaka
Josh Reddick (32homeruns förra året) som missat de 3 senaste matcherna och förväntades vara borta längre. Han är bra och det är ett plus såklart om han kommer till start. Speciellt med tanke på att han har bra resultat emot
just Max.
Det finns inga skador värt att nömna i Tigers

Statistik hemma/borta
Tittar man på statistiken så ser det ut som så att Oakland har 2-2 på hemmaplan och 6-0 på bortaplan. Det är visserligen hemmaplan nu, men jag tror inte det finns det minsta negativt med det utan är en ren tillfällighet.
Det var de 2 första matcherna man förlorade och den ena mot en riktigt riktigt bra pitcher. Så vi kan strunta i dessa siffror.


Pitchers
Tigers

oddsättaren sätter tilltro till Max Scherzer hos Tigers. Jag tycker att Max är en bra pitcher helt klart. Jag har dock sett honom båda när han är bra och mindre bra och det är stor skillnad. Han är inte den jämna att förlita sig på under en säsong. Däremot grymt bra när det gäller som mest
och han kommer vinna en hel del matcher för Tigers. Hans enda match än så länge var mot Yankees, där han släppte 4 runs på 5 hits(2 walk) under 5 inings. Säger man bara siffrorna så ja då låter det som att han
inte gjorde en bra match helt enkelt och indikerar att han kan vara sådär i form. Han hade dock 7 strikeout som indikerar på att formen kan vara ganska bra ändå och Yankees fick först riktigt hål på Max i
6:e iningen då de gjorde 3 stycken. Därmed tycker jag det är svårt att säga baserat på Max enda start i årets Mlb hur bra han är för stunden.
Så vi tittar på hur hans springtraining gick. Svaret är imponerande bra. Det blev 4 matcher med mindre antal inings pitchade. Totalt 15.2 inings och totalt släppte han 1 run. Det blri för mycket info om jag nämner
mer om hans springtraining, men tittar man noga på enskilda matcherna så imponerade han och jag blri medans jag skriver mer och mer inne på att han faktiskt är i form och att man ska tänka på de 7 strikeouten
han hade mot Yankess och hans 5 första inings. INTE den 6:e. Yankees gjorde ju i matcherna efter mötet med honom 7,11 och 14 runs så formen var på väg för dom.

Max mötte Oakland 3 gånger förra året. I första matchen så släppte han 5 hits och 2 run över 6.5 ining. Bra! Nästa match gick han enbart 2 inings och släppte 1 run på 2 hits. Sådär. Slutligen i 3:e
matchen släppte han ingen earned run, men lastades för 1 ändå över de 6 iningsen han pitchade. 3 hits släppte han enbatrt och som helhet har han alltså haft ganska lätt för Oakland.

Oakland
Bartolo Colon brukar jag kalla flodhästen för det är så han ser ut när han kastar. Han blåser upp munnen. :D
Varför gör han det? Tja han har varit avstängde sedan Augusti pga drogmissbruk. Nej vad har det med saken att göra förresten. Åter till matchen. :D
Spelbolagen har hållit honom hlgt mest hela tiden och han vinner matcher precis som alla andra, men min helhetsbild av honom är att han är inte bra när han möter de bästa och när han är kass så är
han riktigt jävla kass.
Flodhästens enda start innebar 6 inings emot Houston som varit rent bedrövliga offensivt än så länge. Ändå släppte han 3 runs, 8hits och hade bara 2 strikeouts.
Nu ska han ut och möta den bästa offensiva uppställningen i ligan på pappret. Hans springtraining imponerade inte alls.

Flodhästen har mött Tigers bara en gång förra året och då blev det 8 runs på 9 hits i baken under enbart 2.5 inings. Jag ser att det var på Oaklands hemmaplan. Tigers gjorde 1 i första inningen och 8 i inning
nummer 3.

Jag tror att Max form är bra, men inte Colons, vilket innebär att jag tror det blir en hel del hits för Tigers och antagligen en del runs också. Även om Max Scherzer skulle vara ritkigt bra och inte
släppa många hits alls så när han går av så kommer det in någon annan. Dessa reliefers har inte lyckats så bra för Tigers och då kommer sannolikt en del hits för glödheta Oakland.

Reken blir Tigers över 4 run till odds 1.86. Den tror jag mycket på.
Jag tror dock också mycket på över 16.0 hits totalt för båda lagen. Jag tror Tigers gör iaf 10 hits och Oakland enbart behöver göra 7 eller mindre. Odds 1.80 på det.
Det finns några riktigt jävla smaskiga odds på denna underbara, men aldels för sent lagda match.

Första inningen över 2 hits 3.25 MÅSTE provas med tanke på att jag räknar med en hit av Cabrera då han är i bra form och hade i förra årets match 3 singles och en doubles på 5 försök.
Tori Hunter hade 1 hit när Angels mötte flodhästen förra året och det var if rösta inningen. För Tigers så har Tori var väldigt bra på att just få till en hit i första iningen har jag lagt märke till.
Då räcker det med en hit för Oakland.


Vad gäller första inningen så är de bästa spelen enligt mig
Bäst:Tigers att göra hit i första inningen 1.64 Cabrera hade emot Colon i förra årets match hela 4 av 5 hits och 1 direkt i första inningen. Go Cabrera! NU kvittar det ju vem som gör det, men ändå.
Näst bäst:Första inningen över 2 hits (3.25) Ser man till oddset så är denna mer intressant, men jag har svårt se Tigers få 0 hit helt enkelt därför rankar jag den som "bäst".

Tigers över 4 runs (1.86). Den bör ju gå in helt enkelt. 8.0,6,7,11 på de 5 senaste och vid nollan mötte de en fantastisk Sabathia. Void vid exakt 4 runs.

Det finns även 2 strycken spel som jag gillar efter 3 innings. Varför just 3 innings? Som jag skrev ovanför så var det i 3:e inningen man fick hål ordentligt på Colon senast och på den tiden har Cabrera hunnit slå 2 ggr högst troligt.
Bäst: Över 2.5 runs(2.00) Den känns jukt bra med tanke på att då kan även Oakland bidra till spelet och de är ju i form minst sagt vare sig de har svårt för Max eller ej. Oddset känns sjukt lockande
Näst bäst: -1.5 Tigers (4.10) OM vi utgår från att jag har rätt, dvs att Max Scherzer är i bra form, om vi tänker på att det var först i 6:e inningen Yankees gjorde mer än 1 run på honom, om vi säger jag har rätt
i att Colon kommer få svårt för Tigers. Ja då är 4.10 i odds på detta spelet inget annat än ett fantastiskt överodds. Om jag har rätt eller ej. Ja det vet vi ju dock inte.

Det är ju inga statistik spel jag gör precis utan jag har valt att tro en sak och går in på det med flera olika spel mot samma grundtanke.

Jag hoppas mitt scenario sitter för då blir det roligt för oss alla.

Jag ska kolla upp fler matcher nu. Jag har bara satt mig in rejält i denna än så det finns så många spel och så stark känsla för spelen redan innan man börjat gräva djupt i det hela.

Sammanfattning vill ni visst ha och alla spel är på bet365 . Odds inom parantes:
Tigers över 4 runs (1.86) Reken
Tigers över 8.5 hits(1.80)
Total hits(båda lagens sammanlagda) över 16 (1.83)
1st inning hits över 2 (3.25)
Top 1st hit Ja (1.64)
3 inning line -1.5 Tigers (4.10)
3 innings total över 2.5 (2.00)

Kommentera gärna.


EDITERAD 2013-04-12 21.03:22

EDITERAD 2013-04-12 21.45:40

This is the stats tab
This is the post tip

Oakland vs Detroit

SPELSTOPP

13/04/2013 04:00

Oakland vs Detroit

18+ Spela ansvarsfullt Regler & Villkor gäller

Odds 1.86
Tips Tigers över 4 runs

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto
Mitchx -  13 Apr - 01:27
*hehe* Nejdå ingen fara. Lika bra ni säger ifrån. Meningen är ju trots allt att ni ska förstå poängen :)
Erkten -  13 Apr - 01:14
Mycket bättre å enklare nu, tack! Hoppas det inte var för mycket begärt :)

Bettingbonusar för nya kunder

Odds kan ändras. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se

Giltig för nya spelare med första insättning på minst 100 kr. Gratisspelet krediterats när du omsatt din insättning 1x till min. odds 1.80. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Läs fullständiga regler och villkor härStödlinjen.se" rel="nofollow" target="_blank"> Stödlinjen.seSpelpaus.se" rel="nofollow" target="_blank">- Spelpaus.se . Regler & Villkor gäller 18+
18+ Minsta insättning för att ta del av erbjudandet är 100 kr. Max bonus är 500 kr. Insättning och bonus måste omsättas femton (15) gånger med min. odds 1.90 inom 60 dagar före ett uttag kan göras. Stödlinjen.se , Spelpaus.se ">Spelpaus.se , Regler och villkor gäller.:
18+. Endast nya spelare. Min. insättning 100 kr. Maxbonus 500 kr sport- omsättning 6x min 1.8 i odds. Giltig i 60 dagar. Spela ansvarsfullt. I Stödlinjen.se I Spelpaus.se Fullständiga regler och villkor här.
Åldersgräns 18 år | Endast nya spelare | Min. insättning 100 kr. | Sport: Gratisspel på 120 kr vid första insättningen. Gratisspelet måste spelas inom 60 dagar. Vinster krediteras minus värdet på | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se | Fullständiga villkor gäller
18+ | 100% upp till 1000 kr med bonuspengar | Minsta insättning är 100 kr | Bonusen på betting har omsättningskravet 6x | Minimiodds på 1,8 | 60 dagar på dig att fullfölja bonusen från din första insättning
18+. Gäller nya kunder. Min insättning 100 kr. Giltigt i 60 dagar | Casino: Maxbonus 5000 kr. Omsättningskrav 20x i Casino & Live Casino | Sport: Maxbonus: 1000kr. Omsättningskrav: 6x på Betting. Min. odds: 1.8 Stödlinjen.se, Spelpaus.se, Spela Ansvarsfullt Fullständiga regler och villkor
Bli medlem, sätt in 50 kr eller mer till ditt konto och bet365 matchar din kvalificerade insättning med spelkrediter (upp till 1.500 kr) när du placerar kvalificerade spel till samma värde, och de är rättade. Sätt in 500 kr eller mer så får du även 100 gratisspel att använda på utvalda slotspel. Min. insättning för spelkrediter är 50 kr. Utbetalningar exkluderar insatsen med spelkrediter. Villkor, tidsbegränsningar och exkluderingar tillämpas. Min. insättning för gratisspel är 500 kr. Max. pris, spelrestriktioner, tidsbegränsningar samt villkor tillämpas.

Rekatochklart Speltips

Odds kan ändras. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se

Idag
Live
CasperJ

CasperJ

14:00

19 Apr

M. Arnaldi - C. Ruud

Tennis - ATP Barcelona

Ruud -3,5

1.81

Idag
Live
jewertsson

jewertsson

18:30

19 Apr

Genoa - Lazio

Fotboll - Serie A

Över 2 mål

1.77

Idag
Live
handbollstoken

handbollstoken

19:00

19 Apr

Sävehof-Kristianstad

Handboll - Handbollsligan

Sävehof -2.5 mål

1.87

Idag
Live
Hedeen

Hedeen

19:00

19 Apr

Brynäs - Djurgården

Ishockey - Hockeyallsvenskan

BLG2M

1.74

Idag
Live
jewertsson

jewertsson

20:30

19 Apr

Frankfurt - Augsburg

Fotboll - Bundesliga

1

2.08

Idag
Live
Aston

Aston

20:45

19 Apr

Cagliari - Juventus

Fotboll - Serie A

1X

2.00

Idag
Live
alexsnacke

alexsnacke

21:00

19 Apr

Nice - Loreint

Fotboll - Ligue 1

2 asian +1

1.99

Idag
Live
RoK_Bjornen

RoK_Bjornen

13:00

20 Apr

Björnens Trippel

Annat - Multi

Trippel

5.97

Idag
Live
ablomdahl

ablomdahl

15:00

20 Apr

Ljugarbänken omgång 4

Fotboll - Allsvenskan

Specialer

10.00

Idag
Live
Polsater

Polsater

15:00

20 Apr

IFK Göteborg - IFK Norrköping

Fotboll - Allsvenskan

Över 2,5 mål

1.88

Idag
Live
Polsater

Polsater

17:30

20 Apr

Malmö - Västerås

Fotboll - Allsvenskan

1 asian -1,5

1.76

Idag
Live
LelleSandahl

LelleSandahl

18:00

20 Apr

Empoli - Napoli

Fotboll - Serie A

Under 3 mål

1.64

Idag
Live
jewertsson

jewertsson

18:15

20 Apr

Manchester City - Chelsea

Fotboll - FA-cupen

Chelsea +1

1.85

Idag
Live
RoK_Bjornen

RoK_Bjornen

13:00

21 Apr

Björnens Trippel

Fotboll - Multi

Trippel

5.75

Idag
Live
Polsater

Polsater

14:00

21 Apr

GAIS - Mjällby

Fotboll - Allsvenskan

Under 2,5 mål

1.83

Idag
Live
Stahren

Stahren

14:00

21 Apr

AIK - Djurgården

Fotboll - Allsvenskan

Undr 2.5 mål

1.78

Idag
Live
Polsater

Polsater

19:00

22 Apr

Elfsborg - Kalmar

Fotboll - Allsvenskan

2 över 3,5 hörnor

1.87

Rekatochklart Poolspel

Odds kan ändras. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se

Författare Tid & Datum Spel Kategori Pris
Leboff

Leboff

12:45

19 Apr

V65 Tips Kalmar 19/4 Trav
540 kr
RoK_Bjornen

RoK_Bjornen

20:30

19 Apr

Topptipset Tips 19/4 Fotboll
243 kr
Leboff

Leboff

20:30

19 Apr

V64 Tips Östersund/Romme 19/4 Trav
576 kr
Leboff

Leboff

21:15

19 Apr

DD Tips Östersund/Romme 19/4 Trav
200 kr
RoK_Bjornen

RoK_Bjornen

16:00

20 Apr

Stryktipset Tips 20/4 Fotboll
7776 kr
Leboff

Leboff

16:20

20 Apr

V75 Tips Jägersro 20/4 Trav
1280 kr
RoK_Bjornen

RoK_Bjornen

16:00

21 Apr

Europatipset Tips 21/4 Fotboll
5184 kr
Leboff

Leboff

12:45

19 Apr

V65 Tips Kalmar 19/4

Trav

540 kr

RoK_Bjornen

RoK_Bjornen

20:30

19 Apr

Topptipset Tips 19/4

Fotboll

243 kr

Leboff

Leboff

20:30

19 Apr

V64 Tips Östersund/Romme 19/4

Trav

576 kr

Leboff

Leboff

21:15

19 Apr

DD Tips Östersund/Romme 19/4

Trav

200 kr

RoK_Bjornen

RoK_Bjornen

16:00

20 Apr

Stryktipset Tips 20/4

Fotboll

7776 kr

Leboff

Leboff

16:20

20 Apr

V75 Tips Jägersro 20/4

Trav

1280 kr

RoK_Bjornen

RoK_Bjornen

16:00

21 Apr

Europatipset Tips 21/4

Fotboll

5184 kr