Speltips

Speltips Oakland vs Detroit

Sport: Baseball Spelstopp: 2013-04-13 04:00 Spela här

Speltips Oakland vs Detroit
Land: usa Liga: mlb
Odds: 1.86 Speltips: Tigers över 4 runs
2013-04-13 04:00 Oakland vs Detroit Tigers över 4 runs 1.86 Mitchx

Gårdagen gick strålande! Jag hade en rek och den satt. Därtill skrev jag mina tankar om 2 matcher där jag skrev om match 1:
"Whitesox har gjort 7,4,4,7,2 runs i de 5 senaste emot bra pitchers mestadels, så om jag hade en pistol mot skallen så skulle jag välja över 3.5 runs sox. "Dan Harren suger" skrev jag också
och han kan vara glad han inte släppte fler runs.
Om andra matchgen skrev jag:
"Baltimore har 2.10 mot Boston 1.83 och jag kan tänka att oddsen iaf borde varit jämnare. Inte minst efter vilken gryn vändning Baltimore gjorde igår, men men inget spel som sagt från min sida."

Andra bra dagen på raken brukar innebära en lite sämre dag nästa, men jag hoppas inte det. Sett till spelet jag snappat upp så ser det mycket lovande ut.

Oakland har jag nu rekat i deras 2 senaste. jag har rekat över 8 hits och i båda matcherna har man gjort 16 hits.

Det vore ju enkelt att reka samma spel igen speciellt med tanke på att linan nu ligger på 7.5 hits bara. Varför gör den det tänker man först då?

Oakland är det forstarkaste laget i serien med 7 raka och 12,11,11,10,10.16.16 hits i sina senaste 7 matcher. Linan på 7.5 alltså. Då tänker man att när något ser för bra ut för att vara sant så är det oftast det.
Oddsen får mig att känna att oddsättaren vill man ska spela det spelet för han tycker det finns förutsättningar för under och de spelen de vinner mest pengar på är ju spel som ser för bra ut för att vara sanna.
Någon sekund senare slog det mig att kolla efter antal hit på båda lagen totalt och jag blev förvånad över linan. Verkligen förvånad!

Så jag sökte information om alla förutsättningar.

Skador:

Oakland har haft lite skadeproblem, emnd et har inte märkts alls och även om man fick en ny skada inför gårdagens match märktes inte det heller det minsta och därtill så får man mycket troligt tillbaka
Josh Reddick (32homeruns förra året) som missat de 3 senaste matcherna och förväntades vara borta längre. Han är bra och det är ett plus såklart om han kommer till start. Speciellt med tanke på att han har bra resultat emot
just Max.
Det finns inga skador värt att nömna i Tigers

Statistik hemma/borta
Tittar man på statistiken så ser det ut som så att Oakland har 2-2 på hemmaplan och 6-0 på bortaplan. Det är visserligen hemmaplan nu, men jag tror inte det finns det minsta negativt med det utan är en ren tillfällighet.
Det var de 2 första matcherna man förlorade och den ena mot en riktigt riktigt bra pitcher. Så vi kan strunta i dessa siffror.


Pitchers
Tigers

oddsättaren sätter tilltro till Max Scherzer hos Tigers. Jag tycker att Max är en bra pitcher helt klart. Jag har dock sett honom båda när han är bra och mindre bra och det är stor skillnad. Han är inte den jämna att förlita sig på under en säsong. Däremot grymt bra när det gäller som mest
och han kommer vinna en hel del matcher för Tigers. Hans enda match än så länge var mot Yankees, där han släppte 4 runs på 5 hits(2 walk) under 5 inings. Säger man bara siffrorna så ja då låter det som att han
inte gjorde en bra match helt enkelt och indikerar att han kan vara sådär i form. Han hade dock 7 strikeout som indikerar på att formen kan vara ganska bra ändå och Yankees fick först riktigt hål på Max i
6:e iningen då de gjorde 3 stycken. Därmed tycker jag det är svårt att säga baserat på Max enda start i årets Mlb hur bra han är för stunden.
Så vi tittar på hur hans springtraining gick. Svaret är imponerande bra. Det blev 4 matcher med mindre antal inings pitchade. Totalt 15.2 inings och totalt släppte han 1 run. Det blri för mycket info om jag nämner
mer om hans springtraining, men tittar man noga på enskilda matcherna så imponerade han och jag blri medans jag skriver mer och mer inne på att han faktiskt är i form och att man ska tänka på de 7 strikeouten
han hade mot Yankess och hans 5 första inings. INTE den 6:e. Yankees gjorde ju i matcherna efter mötet med honom 7,11 och 14 runs så formen var på väg för dom.

Max mötte Oakland 3 gånger förra året. I första matchen så släppte han 5 hits och 2 run över 6.5 ining. Bra! Nästa match gick han enbart 2 inings och släppte 1 run på 2 hits. Sådär. Slutligen i 3:e
matchen släppte han ingen earned run, men lastades för 1 ändå över de 6 iningsen han pitchade. 3 hits släppte han enbatrt och som helhet har han alltså haft ganska lätt för Oakland.

Oakland
Bartolo Colon brukar jag kalla flodhästen för det är så han ser ut när han kastar. Han blåser upp munnen. :D
Varför gör han det? Tja han har varit avstängde sedan Augusti pga drogmissbruk. Nej vad har det med saken att göra förresten. Åter till matchen. :D
Spelbolagen har hållit honom hlgt mest hela tiden och han vinner matcher precis som alla andra, men min helhetsbild av honom är att han är inte bra när han möter de bästa och när han är kass så är
han riktigt jävla kass.
Flodhästens enda start innebar 6 inings emot Houston som varit rent bedrövliga offensivt än så länge. Ändå släppte han 3 runs, 8hits och hade bara 2 strikeouts.
Nu ska han ut och möta den bästa offensiva uppställningen i ligan på pappret. Hans springtraining imponerade inte alls.

Flodhästen har mött Tigers bara en gång förra året och då blev det 8 runs på 9 hits i baken under enbart 2.5 inings. Jag ser att det var på Oaklands hemmaplan. Tigers gjorde 1 i första inningen och 8 i inning
nummer 3.

Jag tror att Max form är bra, men inte Colons, vilket innebär att jag tror det blir en hel del hits för Tigers och antagligen en del runs också. Även om Max Scherzer skulle vara ritkigt bra och inte
släppa många hits alls så när han går av så kommer det in någon annan. Dessa reliefers har inte lyckats så bra för Tigers och då kommer sannolikt en del hits för glödheta Oakland.

Reken blir Tigers över 4 run till odds 1.86. Den tror jag mycket på.
Jag tror dock också mycket på över 16.0 hits totalt för båda lagen. Jag tror Tigers gör iaf 10 hits och Oakland enbart behöver göra 7 eller mindre. Odds 1.80 på det.
Det finns några riktigt jävla smaskiga odds på denna underbara, men aldels för sent lagda match.

Första inningen över 2 hits 3.25 MÅSTE provas med tanke på att jag räknar med en hit av Cabrera då han är i bra form och hade i förra årets match 3 singles och en doubles på 5 försök.
Tori Hunter hade 1 hit när Angels mötte flodhästen förra året och det var if rösta inningen. För Tigers så har Tori var väldigt bra på att just få till en hit i första iningen har jag lagt märke till.
Då räcker det med en hit för Oakland.


Vad gäller första inningen så är de bästa spelen enligt mig
Bäst:Tigers att göra hit i första inningen 1.64 Cabrera hade emot Colon i förra årets match hela 4 av 5 hits och 1 direkt i första inningen. Go Cabrera! NU kvittar det ju vem som gör det, men ändå.
Näst bäst:Första inningen över 2 hits (3.25) Ser man till oddset så är denna mer intressant, men jag har svårt se Tigers få 0 hit helt enkelt därför rankar jag den som "bäst".

Tigers över 4 runs (1.86). Den bör ju gå in helt enkelt. 8.0,6,7,11 på de 5 senaste och vid nollan mötte de en fantastisk Sabathia. Void vid exakt 4 runs.

Det finns även 2 strycken spel som jag gillar efter 3 innings. Varför just 3 innings? Som jag skrev ovanför så var det i 3:e inningen man fick hål ordentligt på Colon senast och på den tiden har Cabrera hunnit slå 2 ggr högst troligt.
Bäst: Över 2.5 runs(2.00) Den känns jukt bra med tanke på att då kan även Oakland bidra till spelet och de är ju i form minst sagt vare sig de har svårt för Max eller ej. Oddset känns sjukt lockande
Näst bäst: -1.5 Tigers (4.10) OM vi utgår från att jag har rätt, dvs att Max Scherzer är i bra form, om vi tänker på att det var först i 6:e inningen Yankees gjorde mer än 1 run på honom, om vi säger jag har rätt
i att Colon kommer få svårt för Tigers. Ja då är 4.10 i odds på detta spelet inget annat än ett fantastiskt överodds. Om jag har rätt eller ej. Ja det vet vi ju dock inte.

Det är ju inga statistik spel jag gör precis utan jag har valt att tro en sak och går in på det med flera olika spel mot samma grundtanke.

Jag hoppas mitt scenario sitter för då blir det roligt för oss alla.

Jag ska kolla upp fler matcher nu. Jag har bara satt mig in rejält i denna än så det finns så många spel och så stark känsla för spelen redan innan man börjat gräva djupt i det hela.

Sammanfattning vill ni visst ha och alla spel är på bet365 . Odds inom parantes:
Tigers över 4 runs (1.86) Reken
Tigers över 8.5 hits(1.80)
Total hits(båda lagens sammanlagda) över 16 (1.83)
1st inning hits över 2 (3.25)
Top 1st hit Ja (1.64)
3 inning line -1.5 Tigers (4.10)
3 innings total över 2.5 (2.00)

Kommentera gärna.


EDITERAD 2013-04-12 21.03:22

EDITERAD 2013-04-12 21.45:40

Mitchx - 12 April, 2013, 21:45

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Mitchx - 2013-04-12 23:27:08

*hehe* Nejdå ingen fara. Lika bra ni säger ifrån. Meningen är ju trots allt att ni ska förstå poängen :)

Erkten - 2013-04-12 23:14:23

Mycket bättre å enklare nu, tack! Hoppas det inte var för mycket begärt :)