Speltips

Speltips Gais v Degerfors

Sport: Fotboll Spelstopp: 2013-04-13 16:00 Spela här

Speltips Gais v Degerfors
Land: Sverige Liga: Superettan
Odds: 2,15 Speltips: X2
2013-04-13 16:00 Gais v Degerfors X2 2,15 holms

Jo, jag vet att jag dömde ut Degerfors totalt inför premiären förra helgen och att det därför kan te sig lite märkligt att jag nu helt plötsligt, bara en vecka efter, nu tror på laget.
Visst, reken gick ju vägen senast. Landskrona vann med 1-0 och 1,95 smakade som ett bättre vin.
Men! Målet kom relativt sent och innan dess, i synnerhet i den första halvleken, så spelade Degerfors faktiskt riktigt bra. Kan ju motvilligt erkänna att jag svettades rejält när jag följde matchen, eftersom att jag å ena sidan hade spelat ettan tungt - och å andra sidan avskyr hela kommunen Degerfors.
Spelare och ledare menade innan matchen att man hade en bred trupp och att man trots de fem tunga avbräcken kunde ställa upp med en vass elva. Jag skrattade lite åt det, men verkar, av premiären att döma att jag kanske får äta upp hånskrattet.

Gais premiärmatch såg jag delar utav. Och det ska ju sägas att det fanns mycket kvar att önska kvalitetsmässigt.
Absolut, det är mångt och mycket ett nytt lag och det lär ta ett tag innan allt faller på plats. Men att det kommer att bli något återtåg till allsvenskan redan den här säsongen, no way!
Att ta med från förlusten i Varberg är också det röda kortet som drabbade ryggraden i laget, kapten Kenneth Gustafsson. Han blir ett avbräck modell större här.

Degerfors saknar samma snubbar som sist. Man hävdar att de går att ersätta, och att döma av hur man genomförde premiären så får man väl tro på dom som bestämmer där.
Jag menar att om man bygger vidare på vad man åstadkom i Landskrona, då finns det en god poängchans i Göteborg. Det lär bli en oerhört jämn historia och jag trodde inte att oddset skulle orka över 2,00.
Men nu så, ja, det är väl bara att ge det en chans ...

holms - 12 April, 2013, 20:32

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!