Speltips

Speltips Barnsley–Charlton

Sport: Fotboll Spelstopp: 2013-04-13 16:00 Spela här

Speltips Barnsley–Charlton
Land: England Liga: Championship
Odds: 2,30 Speltips: 1
2013-04-13 16:00 Barnsley–Charlton 1 2,30 BSvensson

Poäng i två mycket svåra matcher mot Crystal Palace och Cardiff stärker Barnsley ytterligare moraliskt i bottenstriden, inte minst då man sällan annars kommer upp i samma höjder borta som man har haft för vana att prestera hemma på Oakwell sedan årsskiftet – med sju vinster och en förlust på åtta matcher cupen inräknad är det inför de egna hemmasupportrarna som kontraktet ska räddas. Hemmaformen är kolossalt imponerande. Med en 19:e plats och två poäng ovanför nedflyttningsstrecket måste fler vinster dock rakas in.

Här ser man ut att sakna Etuhu på mittfältet igen, vilket innebär oförändrat lag jämfört med senast. Cranie, McNulty och Delap är spelare som är på skadelistan sedan tidigare.

Charlton är ett kapabelt lag som hela säsongen har trivts bra i bortaspelet. Man har dock en tid haft klart att uppflyttning inte lär komma ifråga och efter den svaga perioden i februari har det med mindre press de senaste matcherna blivit ganska bra resultat. Spelet har ändå inte övertygat och utdelningen måste anses vara i överkant. Efter vinsten med ett sent mål över ett uppgivet Leeds ska man heller inte behöva oroa sig för det nedre strecket med en 12:e plats och sju poäng tillgodo. En viss lättnad över det verkar hur som helst ha infunnit sig.

Mittbacken Cort missar troligen igen medan anfallaren Haynes kan vara tillgänglig efter att ha fått avstå matchen mot Leeds.

Motivationen är klart mer påtaglig för hemmalaget här och trots sitt fina bortafacit bör Charlton vara en tacksam motståndare för mycket formstarka Barnsley, som jagar vinst för att slippa undan hotet om nedflyttning. 2,30 hos bet365 är då bra betalt för ettan som jag tycker är värd att synas.

BSvensson - 13 April, 2013, 06:39

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!