Speltips

Speltips Öster-Sundsvall

Sport: Fotboll Spelstopp: 2013-04-13 12:00 Spela här

Speltips Öster-Sundsvall
Land: Land Liga: Liga
Odds: 1.80 Speltips: 2
2013-04-13 12:00 Öster-Sundsvall 2 1.80 Östra Blekinge

Skynda

Öster har tapppat halva laget och har dessutom ett par spelare borta också. Har nyligen förlorat mot Vittsjö 0-8. Har även förlorat mot div 1 lag och har sannerligen inte imponerat.

Sundsvall har slagit allsvenska Piteå och har en intressant trupp i år och väntas tillhöra toppen.

Klasskillnad enligt mig. 1.80 är bra.

Från Östers hemsida.

"På frånvarolistan så finns bland annat Magdalena Nedanovska och Amanda Lindquist som båda just kommit tillbaka från skador och som smått börjat träna för fullt. Saknas gör även Nellie Ohlsson som är på landslagsuppdrag med F17-landslaget (EM-kval). Jämfört med den trupp som var med i genrepet mot Älta IF så är Annie Helge, Felicia Castro och Caroline Brändström nu med och konkurrerar om speltid.

Sundsvall har under försäsongen imponerat och slagit allsvenska Piteå med uddamålet, ett litet tecken på lagets kapacitet. Mot seriekonkurrenterna har det däremot varit lite tuffare vilket inneburit förluster mot både AIK och Sirius. Inför året har man haft en relativt stor omsättning på spelare, dock inte alls i den omfattning som Öster själva haft. Två spelare har man fått släppa till allsvenskan (där ibland lovande Hanna Glas till Sunnanå SK) men de nyförvärv man gjort är spännande och intressanta"

Östra Blekinge - 13 April, 2013, 11:48

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Ekenbladen - 2013-04-13 12:08:26

Har också spelat sdff :)
Seriens absolut bästa anfall i Linda Sjödin & Ida Brännström