Speltips

Speltips Köping-Arvika

Sport: Fotboll Spelstopp: 2013-04-13 15:00 Spela här

Speltips Köping-Arvika
Land: Sverige Liga: Divi 3 Västra Svealand
Odds: 2,10 Speltips: 1
2013-04-13 15:00 Köping-Arvika 1 2,10 Lurwns

Kommer en kort och aningen sen rek här, men förhoppningsvis kan den skänka lite glädje åt någon. Köping tar alltså emot Arvika i premiären. Jag spelade själv i den här serien ifjol och blev imponerad av Köping, förstår inte riktigt hur de inte kunde placera sig bättre än åtta. Framför allt är Köpings offensiv giftig med Johannes Skoglund (tidigare ÖSK) och Semir Ajanic som kanske var hela seriens bästa spelare förra året. Utifrån mina efterforskningar ser skadeläget ljust ut och man ser fram mot premiären med tillförsikt.

Arvika då? Ett hårt jobbande kollektiv som säkerligen kommer kriga till sig en del poäng, framför allt på hemmaplan. Dock har jag svårt att se att man ska klara sig kvar, förutom innermittfältet så finns det en del brister i laget. Offensiven känns trubbig, där det egentligen handlar om en spelare (Henry Emenike). Det är inte många som spelat på den här nivån förut och de värvningar som gjorts är från division 4 eller lägre.

Jag tror att Arvika kommer få problem med Köpings snabba spelare, speciellt då matchen spelas på Köpings konstgräs (finns ingen konstgräsplan i Arvika). Av det jag sett av de här båda lagen så håller jag Köping som klart starkare och det i kombination med hemmaplansfördelen gör att jag tycker att 2,10 är ett klart spelbart odds

Lurwns - 13 April, 2013, 12:55

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!