Speltips

Speltips Vasalund - Selånger

Sport: Fotboll Spelstopp: 2013-04-14 16:00 Spela här

Speltips Vasalund - Selånger
Land: Sverige Liga: Division 1 norra
Odds: 2.25 Speltips: 1a (-1)
2013-04-14 16:00 Vasalund - Selånger 1a (-1) 2.25 Polsater

Senaste tiden har varit skit rek-mässigt. Galet frustrerande. Mantrat "nya tag" börjar kännas komiskt, men vad gör man?

Bara att försöka vända trenden helt enkelt. Vänder mig på söndagen till division 1 norra. Spelar Vasalund (-1) till 2,25 gånger pengarna på Nordicbet .

Inför matchen har jag varit i kontakt med tränarna i respektive lag.
Vasalunds Johan Wickman låter meddela att han har i princip 100 % av truppen tillgänglig. På försäsongen har han roterat en hel del och testat olika saker. Han menar att ingen pratar om Vasalund som favoriter i serien, vilket passar det unga laget perfekt. De har blivit starkare för varje vecka som gått, vilket de hoppas visa i morgon hemma på Skytteholm. Han säger att laget är medvetna om favoritskapet men respekterar motståndet.

Selånger är nykomlingar från den svaga norrlandstvåan. Från laget som vann i fjol har de tappat lagkaptenen Robert Hammarstedt, ett riktigt avbräck då han var deras kanske bäste spelare i fjol. Annars är det i stort samma trupp som i fjol. På söndag saknar de skadade mittbacken Christoffer Brännström. Annars inga direkta ordinarie som saknas. Klockan halv nio på söndagsmorgonen kommer laget sätta sig på bussen från Sundsvall mot Skytteholm. En resa på runt 5 timmar om man kör raka spåret. Nu lär de väl stanna för att käka också så jag antar att de kommer komma fram till Stockholm relativt tätt inpå avspark. Hur fräscha är de efter en hel dag i buss?

Selångers tränare Mikael Andersson:
- Vasalund är ett av 3-4 lag som väntas ligga i toppen, så de är stora favoriter inför matchen. För vår del är nytt kontrakt det enda som gäller. Klarar vi det är vi jättenöjda. Det ska bli intressant att se vart vi står, för i vår trupp är det få spelare som spelat på den här nivån tidigare. De flesta har knappt spelat division 2, så det gäller att vi acklimatiserar oss till den här nivån. För att vi ska ta poäng är det hårt jobb i 90 minuter som gäller, sen får vi försöka slå ut dem med kontringar.

Vasalund är normalt starka hemma på Skytteholms konstgräs, i fjol gick man:

13 8 2 3 26 14 26

Selånger gick: 6 2 3 25 - 18 7 20 på bortaplan i fjol.

Selånger är tippade att komma sist i division 1 norra och truppen är oprövad på den här nivån. Vasalund är en av favoriterna i serien och är normalt starka på hemmaplan. Ska Selånger hänga kvar är det knappast borta mot Vasalund de ska poäng, ska Vasalund kriga i toppen är det definitivt hemma mot Selånger de ska vinna. Det BORDE vara klasskillnad mellan lagen och jag hoppas det visar sig. Den som är mer försiktig kan spela asian -1 (instsen tillbaka om Vasa vinner med bara 1 mål) till 1,70 på bet365 .

Då min rekform varit KATASTROF ett tag nu så håller jag nere min insats.

Lycka till om ni ryggar! Kommentera gärna nedan eller via twitter (@nokkan21)

Polsater - 13 April, 2013, 18:11

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Polsater - 2013-04-13 19:59:33

Eken/
Det finns väl möjligheter till det, men de har fått en extremt tuff öppning av serien. Möter tippade topplag fyra första.

Janid/
Okej, okej. Fick lite samma intryck när jag pratade med tränare och lagledare i Selånger, även om de säger att de hoppas på kryss såklart.

Janid - 2013-04-13 18:56:47

Ahmad har jag tränat i innebandy för länge sedan =)

Janid - 2013-04-13 18:55:33

Jobbar med en kille som spelar i selånger men är tyvärr skadad, han trodde inte alls på chans.

Ekenbladen - 2013-04-13 18:20:18

Selånger har ju en av seriens bästa anfallare i Ahmad Khreis!
även rutin i Pär Nyman tex... tror dem håller sig kvar