Speltips

Speltips Valsta Syrianska - AFC United

Sport: Fotboll Spelstopp: 2013-04-15 19:00 Spela här

Speltips Valsta Syrianska - AFC United
Land: Sverige Liga: Division 1 Norra
Odds: 2.0 Speltips: 2
2013-04-15 19:00 Valsta Syrianska - AFC United 2 2.0 Polsater

Var bara fem mål att sätta Vasalund -1 igår, så nog är formen på väg! Faktum är att Vasalund som väntat hade ett stort spelövertag. Tyvärr missade de en straff i mitten av första halvlek, mål där och det hade sett annorlunda ut.

På måndagskvällen har jag rotat fram raka tvåan när Valsta Syrianska tar mot AFC United i lagens respektive seriepremiär.

AFC United hette tidigare Väsby och har inför året värvat i princip en helt ny trupp. Mängder av spelare som tidigare återfunnits högre upp i seriesystemet har hämtats in. Exempelvis: Sal Jobertah (inlånad från AIK), Sebastian Senatore, Haris Laitinen, Omar Jawo, Yannick bapupa, Fadi Malke, Saihou Jagne, Alegie Sosseh.

Fjolåret var turbulent med många tränarbyten, men i år är ambitionen att klättra i seriesystemet. Visserligen gjorde klubben klart med ny tränare så sent som i början på april, vilket är ett minus.

Nykomlingarna Valsta Syrianska har drabbats av ett par riktigt tunga avbräck inför matchen. Enligt klubbledningen som jag pratade med i morse saknas tre ordinarie spelare, däribland forwardsnyförvärvet Bryan Massa. De andra två är backarna Sebastian Hansen och Kevin Sharro.

AFC United saknar Daniel Uschesi.

Lagen möttes i en träningsmatch i mars, då vann AFC med 3-2, kan vi be om något liknande idag?

Premiär och derby, visst kan allt hända då. Men jag hoppas att AFC, vars ambition är övre halvan, klarar av att avfärda en nykomling med tunga avbräck.

Jag håller dock nere insatserna då rekformen är lika dålig som Håkan Hellströms engelska.

FYl gärna på med kommentarer nedan eller på Twitter (@nokkan21). Lycka till vid rygg

Polsater - 15 April, 2013, 10:11

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
IB. - 2013-04-15 19:01:00

Hur får du det där till en varning Eken? Det var snarare ett påstående att "dem hänger nog kvar". Lägg upp spelen som rek istället då du verkar ha rätt 8/10 gånger till magiska odds.

Ekenbladen - 2013-04-15 18:17:44

straffen var ju dock helt horribelt dömd så de kvittade att han missade! :)
varningen för Selånger å Khreis gick hem även denna gången