Speedway Grand Prix - European GP

Dags för årets andra deltävling som går av stapeln i Polen. När det är GP finns det massor av spel. Men en viktig regel är att inte spela på för många förare utan hålla sig 1-3 stycken. Vissa förare kan verkligen påverka varandra vilket då påverkar spelen. Notera att H2H är ”Flest poäng” och inte bästa placering.

Krzystof Kasprzak v Matej Zagar (+0,5) @1,85 Ladbrokes

Här tycker jag dem har fel favorit. Kasprzak har visat bedrövlig form nu senaste matcherna. Tog endast 4p i senaste ligamatchen hemma i England. I polska ligan var han nästan sämre. Endast 6p på hela 5 heat vilket är långt ifrån godkänt. Han hade det tufft i första deltävlingen då han skrapade ihop endast 6p.

En som svängt åt andra hållet är Zagar. 5p i premiären låter inte så bra. Men nu har han fått fart på sina motorer och har hittat en form som är riktigt bra. Senast i England skrapade han ihop 11p av 12 möjliga. I den tuffa hemmamatchen i polska ligan blev han poängbäst med sina 13p.

Ladbrokes går bara på namnen här och kollar inte på formen. Även om polacken har ”hemmaplan” så tycker jag Zagar ska vara smått favorit i denna H2H. Jag spelar 2/5 units på Zagar (+0,5) till 1,85.

Twitter - Johanssons1990

This is the stats tab
This is the post tip