Speltips

Speltips Niels Kristian Iversen

Sport: Speedway Spelstopp: 2013-04-20 19:00 Spela här

Speltips Niels Kristian Iversen
Land: Polen Liga: Grand Prix
Odds: 1,80 Speltips: To Make Semifinal
2013-04-20 19:00 Niels Kristian Iversen To Make Semifinal 1,80 IB.

peedway Grand Prix – European GP

Dags för årets andra deltävling som går av stapeln i Polen. När det är GP finns det massor av spel. Men en viktig regel är att inte spela på för många förare utan hålla sig 1-3 stycken. Vissa förare kan verkligen påverka varandra vilket då påverkar spelen. Notera att H2H är ”Flest poäng” och inte bästa placering.

Niels K Iversen – To make semifinal @1,80 Ladbrokes

Vi spelade denna även i premiären då den föll på målsnöret. Snöpligt var ordet då Iversen valde att lägga sig ner för att undvika en krasch. Det kommer inte hända igen. Iversen har varit stekhet senaste matcherna för sina klubblag. Senast i söndags i polska ligan tog han hela 16p av 18 möjliga. Där lekte han med förare som Pedersen, Kasprzak och Walasek. Även i England har han kört bra senaste matcherna där han passerat tvåsiffrigt tämligen enkelt.

Motståndarkollen: Vissa toppnamn tycker jag höjs alldeles för mycket. Holder har inte haft sina bästa dagar. Har tappat mycket på i sina klubblagsmatcher vilket inte är så likt honom. Hancock tycker jag också visar lite svajig form. Ward har precis kommit tillbaka från sin skada och körde väldigt bra i Polen senast. 4 heatsegrar av 5 möjliga visar på bra form.

Jag anser att Iversen bör ha en mycket fin chans att ta sig till semifinal denna gång. Många matcher i kroppen och han verkar ha fått ordning på motorerna nu. Med detta så vågar jag på mig på Niels K Iversen att ta sig till semifinal. Spelas med 4/5 units till 1,80 hos Ladbrokes .

Twitter - Johanssons1990

IB. - 16 April, 2013, 16:03

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!