Speltips

Speltips Hull v Bristol C

Sport: Fotboll Spelstopp: 2013-04-19 20:45 Spela här

Speltips Hull v Bristol C
Land: England Liga: Championship
Odds: 2,00 Speltips: Ht/ft 1/1
2013-04-19 20:45 Hull v Bristol C Ht/ft 1/1 2,00 holms

bet365 livestreamar matchen.

Cardiff i förrgår - och i helgen kan Hull spela upp sig i Premier League. En vinst hemma mot Bristol City samtidigt som Watford tappar poäng, ja då är saken klar.
Huruvida Watford gör sitt hemma mot Blackburn, det bryr jag mig inte det minsta om, och det är också ointressant. Att Hull, däremot, en fredagskväll hemma på KC Stadium, ska bränna mot redan nedflyttningsklara Bristol City, det ska ju bara inte kunna hända. Eller, det är idrott, men ändå.

Visst, det hade väl vart en annan sak om gästerna nu på slutet sprattlat till och verkligen hittat en form som tagit laget mot säkrare mark. Men så är det alltså inte. Ärligt talat så långt ifrån det scenariot så herregud.
EN seger på de nio senaste matcherna. I början på mars kom den. Sedan dess inte en enda trepoängare. Om det blivit en massa oavgjorda på slutet då? Nä, inte det heller. Fem förluster på de sex senaste, det säger en hel del.
Nu är det väl inte speciellt många som är förvånade. Truppen var från start oerhört tunn och hade man klarat ett kontrakt så skulle det nästan klassats som en minibragd.

Ibland heter det att motivation slår klass. Fungerar bra ibland, sämre andra gånger.
Nu har vi motivation och klass i samma läger. Jag tror att Hull tar tag i händelserna på en gång, sedan bevakar man det på ett sätt man vart helt fantastiskt på under hela säsongen. Man vinner inte stort när man vinner. Men man vinner.

Bra kvällsunderhållning. Match sänds direkt hos bet365 ----- Klicka där

holms - 18 April, 2013, 21:15

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Aston - 2013-04-19 13:15:22

Inget gynnsamt skadeläge för Bristol heller med flera tunga namn borta / tveksamma. Tyvärr verkar även Robert Koren saknas i Hull men borde lösa detta ändå (Tom Cairney är duglig ersättare). Matchen sänds förövrigt även på TV (10).