Speltips

Speltips Qviding-Sylvia

Sport: Fotboll Spelstopp: 2013-04-20 16:30 Spela här

Speltips Qviding-Sylvia
Land: Sverige Liga: Division 1 södra
Odds: 2.35 Speltips: 1
2013-04-20 16:30 Qviding-Sylvia 1 2.35 GeneralKung

Bonnfotboll i Sverige division 1 södra älskar jag då jag får så mycket tips från polare denna gången fick jag rapport om att Qviding kommer "helt säkert" vinna mot Sylvia på Lördag.

Varför?

Jo det är så att Qviding förlora sin bortamatch mot Utsikten med 1-0 men man var verkligen inte värda detta då man hade 75% bollinehav samt 9 skott på mål medans Utsikten hade 2..
Då tippas ändå Utsikten som att vara bland dem 3 bästa lagen i division 1 södra!
Vad var det som saknades?
En hel del slarv naturligtvis men dem saknade även sin riktigt tunga pjäs MARCO KOTILANIEN som är bland dem bättre spelarna i hela division 1. Dem har sina anfallspjäser i namn Kamal Mustafa som har spelat i blåvitt samt Arash Bayat som några möjligtvis känner till. Inget dåligt lag på papper, han säger även att dem har mycket bättre lag än sylvia men att det handlar mycket om inställningen till denna match då sylvia är ett fysiskt lag som levererar mycket tjongbollar. Qviding kommer med full inställning då det är hemmapremiär på Valhalla IP dem vill vara obesegrade på Valhalla IP och skall fan ta mig slita som djur för att vara det också.

En viktig match för Qviding att ta hem och jag kan säga er att dem kommer inte bli glada om dem spelar en oavgjord match i sin hemmapremiär

Inte en enda kille på skadelistan så ser ut som en mycket lovande uppgift för hemmalaget. Klart spelvärt till det oddset man får, lär sänkas till 2.00 imorgon!

Jo förresten man har vunnit dem 3 senaste matcherna mot sylvia innan med resultaten 3-1 1-3 2-1.

Läget i Sylvia:
– Men av det jag har läst mig till så var det Qviding som hade det mesta av spelet i den matchen, säger Hagert. Jag vet att det är ett spelskickligt lag och de gillar att ha mycket boll och jobbar mycket med spelvändningar. Men vi har vår matchplan och vi vet hur vi ska agera.
I veckan åkte dock laget på en ny skada. Jesper Svensson, som började matchen mot Lund på bänken, tvingades kliva av tisdagsträning med en knäskada.
Under fredagen fick han diagnosen att främre korsbandet i knäet är av och 19-åringen missar nu med största sannolikhet resten av säsongen.
Sedan tidigare saknas kvartetten Linus Hellman, Armando Ibrakovic, Oliver Lönn och Gabriel Kopkin.

Så här startade qviding senast:
Målvakt: Johan hagman
Försvar: Elvir Ramadani - Rickard Hansson - Ronald Mukiibi - August Wängberg
Mittfält: Mentor Zhubi - Julio Cesar Mosele - Arash Bayat - Nicola Ladan
Anfall: Fredrik Karlberg - Kamal Mustafa


Lycka till alla som ryggar!!

GeneralKung - 19 April, 2013, 15:36

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Verto - 2013-04-20 17:33:39

Haha fy fan vilken yber dålig rek, den här måste holms spara ! Sylvia är ju bättre än Qviding, leder som väntat redan efter 15 min. Bra rek GenarKung. LOOOL

Moneyline - 2013-04-19 17:27:13

Ajaj svidande kritik. Nästan att man hann rygga med en godispeng.
Gör om gör Rätt så det inte blir Fel nästa gång!

Får väl hoppas ditt spel går in iaf!

Klart Vrebac var bakis om han dök upp hos Qviding om han redan gått vidare till Värnamo =))

Killer - 2013-04-19 16:22:34

Men lilla vännen. Du ska inte ge dig ut i skogen utan kompass. Alexander Vrebac gick till IFK Värnamo i början på året. Så du ska nog ta det dina "vänner" säger med en nypa salt för de verkar inte ha mycket koll.

braspel - 2013-04-19 16:01:36

Men grabben, Sylvia slänger tjockbollar? Man är kanske det lag i serien som vill spela sig ur varje situation. Jag tror också Qviding vinner då Sylvia är ett farmarlag till IFK Norrköping med många yngre spelare. Men man har toppnamn som Allan Bogvardt, Marcus Hansson, Riki Cakic och Andreas Hadenius som alla hör hemma i en allstar line i div1 södra. Sjukt dålig rek information, men Qviding vinner nog.

braspel - 2013-04-19 15:59:43

Skriv kommentar

mikael_puma - 2013-04-19 15:46:14

Bakis mot Utsikten? Ändå div 1, det lär väl inte tolereras?