Speltips

Speltips Ängelholm - Gais

Sport: Fotboll Spelstopp: 2013-04-19 19:00 Spela här

Speltips Ängelholm - Gais
Land: Sverige Liga: Superettan
Odds: 1,90 Speltips: DNB
2013-04-19 19:00 Ängelholm - Gais DNB 1,90 grandgoals36

Tjena!

Nu blir det superettan match! Matchen står mellan svaga Ängelholm och form starka Gais som jag anser det, Gais är det klart bättre laget här och Ängelholm har inte ens gjort ett mål än i Superettan denna säsongen!

Ängelholm har inte vunnit en tävlings match på dom 13 senaste matcherna!
Saken är den man vinner sina tränings matcher, vet faktiskt inte om det handlar om press och inte press på laget men statsen vissar sin närvaro iallafall ;)

Medans Gais har spelat bra utan 3-1 förlusten näst senast mot Varberg borta, men innan det förlorade man också men jag såg den matchen mot förra Guld mästarna Elfsborg på bortaplan där man spelade bra och var med i den matchen länge!
Man har också vunnit och det mot Degerfors sist med hela 3-1, skulle tro att den vinsten kan vända en god trend på det nya året och förhoppningvis en plats till Allsvenskan 2014.

DNB (Insatsen tillbaka vid oavgjort) till hela 1,90 på Gais tycker jag man tackar kaffet och tar imot alla dagar i veckan! Ett riktigt All In spel anser jag det som!

För Gais är det klart bättre laget i grund och botten, och man har faktiskt lite bättre form än Ängelholm och man gör iallafall mål jämnfört med Ängelholm och som sagt så har inte Ängelholm inte vunnit en match dom senaste 13 tävlings matcherna! Och Gais vann sist med 3-1 och formen kanske vänder nu!

Rygga på egen risk!
Och kom ihåg man måste spela för att vinna ;)

grandgoals36 - 19 April, 2013, 18:01

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!