Speltips Djokovic - Fognini

Sport: Tennis
Spelstopp: 2013-04-20 15:00
Land: Monaco
Liga: ATP Monte-Carlo
Odds: 1.83
Speltips: Fognini + 5,5
Spela på Speltips Djokovic - Fognini
Hämta din bonus på 1000 Kr här
Spela på Fognini + 5,5
Fabio Fognini har jag sett så här bra en gång tidigare. Men det ska sägas att han har en ruskigt hög högstanivå på grus och har gjort fyra snuskigt bra matcher den här veckan. Det trodde jag inte att han var kapabel till, men kollar man på övriga resultat på grus i år så har han ju slagit Wawrinka och pressat Ferrer till tre set.

Gasquet blev utspelad, han underpresterade inte och med tanke på att Fognini faktiskt gjort fyra bra matcher i den här turneringen så ser jag ingen anledning till att han inte ska göra en femte bra match. OM har gör en femte bra match kommer han att pressa Djokovic, ordentligt.

Ska jag vara ärlig har jag väldigt svårt att se Djokovic springa över Fognini imorgon. Han har inte kommit upp i närheten av sin maxkapacitet den här veckan medan italienaren är inne i ett stim.

Nu satte visserligen Fognini precis allt mot Gasquet och det kan man inte begära att han ska göra varje match, men kommer han bara i närheten av den nivån han höll mot fransmannen kommer linan på 5,5 spricka stenhårt.

De har mötts två gånger på grus där Fognini klarat linan båda gångerna.

Provar Fognini +5,5 games hos Ladbrokes. Jag menar. Lyckas Youzhny och Nieminen klara den linan så ska Fognini ta den alla dagar i veckan.

Blir faktiskt chockad om Djokovic vinner med större siffror än 6-4,6-3. Ett större hot är nog att Fognini kan ge upp i en eventuell tre-settare.
Spela på Djokovic - Fognini hos Ladbrokes
Spela nu
Poldan - 19 April 2013 - 23:23
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: