Speltips

Speltips B.Dortmund v Mainz

Sport: Fotboll Spelstopp: 2013-04-20 15:30 Spela här

Speltips B.Dortmund v Mainz
Land: Tyskland Liga: Bundesliga
Odds: 1,55 Speltips: Mainz ö 0,5 mål
2013-04-20 15:30 B.Dortmund v Mainz Mainz ö 0,5 mål 1,55 holms

På onsdag väntar Dortmunds viktigaste match på många, många år. Då gästas man av ett stycke Real Madrid i den första utav två CL-semifinaler. Och att då lägga 1000 % fokus på dagens drabbning mot Mainz, nej, det känns inte helt logiskt.
Visst, det är klart man säger det utåt. Men innanför de stängda dörrarna så är naturligtvis fokuset på vad som komma skall i veckan.
Det kommer att vilas en del spelare vilket är helt normalt. Allt annat hade vart tjänstefel av Jürgen Klopp. Naturligtvis kan väl Dortmund vinna det här ändå, men det är ingen etta jag skulle spela till det oddset med tanke på vad som väntar runt hörnet.

Däremot.
Dortmund har nu spelat sju raka ligamatcher där man släppt in minst ett mål. Det är inga siffror som ljuger. Och tittar du på övriga topplag ute i Europa så finns det nog ingen klubb med ett sånt dystert facit.
Men det är ju ingen större skada skedd. Bayern München säkrade tidigt titeln så huvudmålet för Dortmund har som bekant en längre tid vart inställt på CL. Vilket en semifinalplats är ett bevis gott om något.

Det jag vill ha sagt. Om man släppt in mål i SJU raka ligamatcher. Då är förstås chansen/risken oerhört stor att man även gör det i en åttonde nu när säsongens viktigaste match väntar ett par dagar senare och huvudfokuset ligger där.

Läge att kliva in tungt, kan jag tycka.

holms - 20 April, 2013, 09:05

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
C_Note - 2013-04-20 11:32:17

borussia 4-0