Speltips West Ham-Wigan

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2013-04-20 16:00
Land: England
Liga: Premier League
Odds: 1.83
Speltips: Ö2.5
Spela på Speltips West Ham-Wigan
Börja spela här
Spela på Ö2.5
Solen skiner, bara massa härliga, klassiska avsparkstider klockan 3 på denna lördag och snart dags att bege sig ut till den tredje West Ham-matchen på en vecka, och varför då inte passa på att reka den likväl?

Wigan kommer på besök till Östra London, ett Wigan som bör gå för seger idag och som framförallt har fått målskyttet att stämma på bortaplan på senaste. Man är i final i FA-cupen men än är det för tidigt att tänka på den och framförallt har man viktigare uppgifter för sig i ligan när man ligger 3 poäng från säker mark med en match mindre spelad.

De fem senaste mötena lagen emellan:
2-1
1-4
3-2
3-1
3-2

Målrikt så det förslår och framförallt idag när West Ham har säkrat kontraktet och kommer spela avslappnat tror jag faktiskt man kommer bjuda på en hel del offensiv och trevlig fotboll. Det vittnade hemmamatchen mot Manchester United om för tre dagar sedan (2-2).

Wigan är det lag i hela ligan som varit inblandade i matcher med över 2.5 mål flest gånger. 22 av 32 gånger och man har ett snitt på 3 mål per match. West Ham innehar ett snitt på 2.6 sammanlagda mål i sina matcher där 18 har klättrat över den linan. De flesta dessutom hemma på Upton Park.

Alla förutsättningar för en trevlig match finns idag trots två -för gemene man- kanske inte speciellt kända lag för att spela rolig fotboll.

Över 2.5 mål finns till 1.83 på bwin.com

Lycka till lads!
Twitter: @RalleArvid
Spela på West Ham-Wigan hos Bwin
RalleArvid - 20 April 2013 - 11:04
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: