Speltips Sönderjyske-OB

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2013-04-21 15:00
Land: Danmark
Liga: Superligan
Odds: 2,85
Speltips: 1
Spela på Speltips Sönderjyske-OB
Börja spela här
Spela på 1
Två vinster i följd nu, eller tre på de fem senaste matcherna om man hellre vill, vittnar om en markant uppryckning för niondeplacerade Sönderjyske som därmed också har lyckats klättra ovanför det förhatliga nedflyttningsstrecket. Med tre mål förtjänt gjorda mot både Esbjerg och Bröndby följer också en klart förstärkt tro på det egna spelet som förstås är väldigt värdefullt för ett bottenlag. Fler vinster måste dock räknas in för förnyat kontrakt och det bästa är såklart att gå ut hårt när man nu har flytet.

Mittbacken Thomas Hansen saknas sedan åtskilliga veckor och nyförvärvet Afolabi hann bara spela tre matcher innan han gick sönder. Ingen av dem har spelat de sista matcherna och uppenbarligen klarar sig laget åtminstone på kort sikt ändå. Mer oroligt då att mittfältaren och kaptenen Henrik Hansen är tveksam till start men som det verkar ska han kunna medverka. Bör dock kollas upp innan spel.

Seriefemman OB har endast en vinst på åtta matcher efter uppehållet och formen är således klen. Senast förlorade man hemma mot Ålborg sedan man släppt in två mål med en man mer på planen efter utvisning. Med de svaga resultaten har man tappat sin europaplats och med den här trenden tyder inte mycket just nu på att man ska kunna komma ifatt - motivationen kan säkert ifrågasättas här.

Till den här matchen har OB tre tunga avbräck i form av avstängningar på den mest produktive anfallaren Pedersen samt de ordinarie backarna Ruud och Christensen. Högerbacken Ruud har spelat samtliga matcher den här säsongen medan Christensen har saknats i en match - då förlorade man hemma mot inte särskilt märkvärdiga AGF.

Sett till de senaste matchernas prestationer ska hemmalaget här ha en klart rimlig chans till nya tre poäng. Har man anföraren Henrik Hansen på planen talar även skador och avstängningar för laget då OB:s avbräck definitivt ska vara mer kännbara. Att Sönderjyske har för vana att klara bottenstrider med starka säsongsavslutningar tidigare säsonger kan också spela in. Allt inräknat är oddsen på hemmavinst ganska tilltalande och jag slänger in ett spel på ettan till 2,85 hos bwin.
Spela på Sönderjyske-OB hos Bwin
BSvensson - 21 April 2013 - 08:24
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: