Start Gniezno ska alltså inte förlora med mer än 17p ikväll. En viktig del till att det spelet ska gå in är föraren Zagar. Han är i en kanonform. Kör som en gud i England samt Polen. Igår tog hans sig till final och kom två i Grand Prix precis efter Sajfutdinov.

I hemmalaget hittar vi flera förare som är rejält svajiga. Bjerre är ju så usel så det finns inte. Vad håller karln på med egentligen? Balinski är riktigt under isen också då han tar alldeles för många nollor. Hemmalaget har dock en stark reserv. Där kommer dem plocka en del poäng. Bröderna Pawlicki måste ha en kanonkväll tillsammans med Zengota för att dem ska spräcka denna lina.

Idag är Lindbäck med för Start Gniezno vilket är positivt, trots gårdagen. Han tog 11p senast med laget under veckan. Även Ulamek och Pedersen höjde sig rejält och plockade tvåsiffrigt. Jag räknar med att Zagar lyckas ta några heatsegrar och få 3-3 eller eventuellt 4-2. Hög lina då andra bolag har 14p som lina. Jag spelar 2/5 units på Start Gniezno (+18) till 1,85 hos bet365

This is the stats tab
This is the post tip