MLB 19:10 Mets - Nationals
Nationals ML till 1.75 MAXSPEL 4/4 units.

Måste bara tipsa om denna, Nationals är otroligt mycket hetare än Mets som har förlorat 4 av sina 5 senaste. Nationals har vunnit 3 av sina 5 senaste och inatt kom senaste segern mot just Mets med 7-6 (förlust natten innan).
Men som alla vet är Jordan Zimmerman än av dom absolut bästa pitchers i ligan. Han har 3-0 på 3 matcher och en ERA på 2.46. Dom tre matcherna han har startat som pitcher har matcherna slutat med 6-1, 5-2 och 10-3. Eftersom han är så bra för han för det mesta så pitchar han mot dom andra lagens bättre pitchers men detta har inte varit något problem i år.
Det som gör spelet så otroligt bra enligt mig är också att Zimmerman brukar ha det ruskigt lätt för Mets. På sina 5 senaste matcher mot Mets har hans Nationals vunnit 5, och han själv har endast släppt 4 runs på 29 innings vilket är otroligt bra! Det ger en ERA på 1.24!!
Dillon Gee står på andra sidan och han har haft stora problem i år. 0-3 på 3 matcher och 8.36 i ERA. Förluster med 1-2, 3-8 och 4-8. Genom åren har han varit sådär mot just Nationals 3 raka matcher har hans Mets förlorat mot Nationals när Dillon Gee har pitchat. På dessa har han endast pitchat 15 innings och släppt in 12 runs, vilket ger en ERA 7.2

Alltså har vi otrolig fördel Nationals när det kommer till pitching, och om man tar lagens form har vi också en fördel Nationals. Att vi bjuds på 1.75 ML är helt sjukt och därför är det ett MAXSPEL i mina ögon. Förväntade mig ett odds på runt 1.45!

Lycka till om ni ryggar, men på förhand känns detta som bästa spelet i MLB so far this season!

Alla spel kommer ut på @ BetPara på twitter!

This is the stats tab
This is the post tip