Speltips

Speltips Örgryte v Brage

Sport: Fotboll Spelstopp: 2013-04-22 19:30 Spela här

Speltips Örgryte v Brage
Land: Sverige Liga: Superettan
Odds: 3,25 Speltips: 2
2013-04-22 19:30 Örgryte v Brage 2 3,25 holms

Nu såg jag inte Örgrytes match borta mot Assyriska, men 3-0 till Södertälje skvallrar väl ändå om en del kan man tycka. Och allt jag läst om den matchen så var det lika kassaskåpssäkert som siffrorna antyder.

Däremot så såg jag ÖIS premiär mot Falkenberg. Då hemma på Ullevi. Och det kändes som pojkar mot män matchen igenom. Och då pojkarna naturligtvis var just pojkarna i ÖIS. Och det går väl inte att säga mycket annat när laget faktiskt består av en hel hop av 93:or, 94:or och 95:or. Utvecklingsbart och intressant, absolut. Men Superettan är ingen dagisserie utan växer i kvalité från år till år. Det kommer att ta ÖIS ett par omgångar att växa in i den nya kostymen. Allt annat vore bara konstigt.
0-5 på de två inledande omgångarna. Och det mot lag som inte direkt är tippat att tillhöra några topp-3 platser.

Idag gästas man av poplaget Brage. Dulee Johnson, Janne Tauer, Demba-Nyrén och allt vad fan de sköna gubbarna heter har fått en bra start. Säsongsinledningen har tuggats igenom utan förluster och det till trots att man haft en del skadebekymmer.
Nu har både Demba och Andreas Ljunggren tränat på bra ett par dagar och är med i truppen ned till Göteborg. Vilket stärker pluskontot markant.
Det är ett rutinerat Brage som ska ta sig an den ungdomliga entusiasmen från de finare kvarteren i Göteborg. Och den minnesbilden jag har av ÖIS-Falkenberg, det är att gbg-gänget inte riktigt är "där" än. Och att det kan ta ett tag till innan man når nivån som krävs för att härja på den hör nivån.

Jag kan då tycka att oddset sitter något skevt. Visst, hemmaplan är alltid hemmaplan. Men 3,25 måste ändå anses vara några tiondelar för högt. Betsafe har t.ex 2,70, och redan där kan jag nog känna att det börjat kittla lite. Och då måste man ju bara gilla bet365 givmilda siffror ...

holms - 22 April, 2013, 07:43

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Hantzy - 2013-04-22 17:06:37

Snackade nyss med en kompis som spelar i brage och det är inga konstigheter där inte. Dom tror på bra chans ikv. Tycker dock att dnb har betydligt större värde. ÖIS har varit bra i cupen.

Moneyline - 2013-04-22 16:25:54

Oddset ökar fort!!
3,50 för 22sek sedan...nu 3,75!
Vilka uppg har bolagen?