Guldtippat hemmalag mot ett bottentippat Dif.
Att Dif har problem med defensiven har väl inte undgått någon. Att sälja sin mest givna (och bästa) mittback veckor innan serien startar är säkert något MP ångrar för tillfället, att dessutom den nya mittbacken man plockade in verkar vara ett smärre panikköp underlättar ju inte direkt för MP. Tror han känner sig riktigt pressad för tillfället och tror att poäng krävs ikväll för att inte ropen om hans avgång ska bli allt för stora.

En uppgift som är allt annat än enkelt när man ska ta sig an Elfsborg på bortaplan, skulle nog av de flesta tränarna klassas som den svåraste matchen för året tillsammans med MFF borta.

Även Elfsborg har börjat lite sisådär men kvalitén finns onekligen i truppen. Speciellt framåt med spelare som Bangura, Nilsson, Elm, Ishizaki mfl.

Saxat från Elfsborgs Svenskafans sida:
"Elfsborgs tränare Jörgen Lennartsson:
- Spelet och inställningen i andra halvlek mot Kalmar tar vi med oss och bygger vidare på. Nu är det högsta fart framåt som gäller, full satsning offensivt - ingenting annat."

Med den inställningen ser jag inte riktigt hur Dif försvaret ska kunna täppa igen, att man dessutom är i stort poängbehov och är mer eller mindre tvingade att även spela anfallsfotboll gör inte saken enklare för stockholmarna.

Vi får 1.80 på att Elfsborg gör över 1.5 mål hos bet365 , vilket är riktigt bjudodds.
Även att Elfsborg gör över 2.5 mål till 3.50 är värt en slant.
Till sist blir det en tv-peng på 3-0, 3-1.

Lygga till vid rygg

This is the stats tab
This is the post tip