Speltips

Speltips Örebrotrippel

Sport: Fotboll Spelstopp: 2013-04-25 18:00 Spela här

Speltips Örebrotrippel
Land: Sverige Liga: Div4 Örebro
Odds: 3,42 Speltips: 1-2-2
2013-04-25 18:00 Örebrotrippel 1-2-2 3,42 holms

Sitter i bilen på väg till Arlanda och försöker skriva så gott jag kan från en mobiltelefon. Vid två tillfällen har jag kommit åt klarknappen och allt har gått förlorat. Så jag är på en aning kokning just och ska försöka göra det här snabbt och enkelt nu.

En trippel som på torsdag lär vara så oerhört nedspelad att allt värde är borta. Nu däremot: lysande hela vägen till banken.

Vretstorp har haft samma stomme ett par säsonger nu. Bred och bra trupp. Nykomlingen Nora sparkade nyligen tränaren. Han ska ändå leda laget i de två inledande matcherna. Skumt upplägg. Räcker inte till på plastgräset i Hallsberg.
1:a.

Ni som läst bloggen minns att jag rekat Yxhult som seriesegrare och då vore det väl också märkligt om jag inte trodde på laget även i en premiär. Och nu i synnerhet när matchen spelas på neutral plastmatta på Petersberg i norra Örebro. Ett skadefritt Yxhult tar en bekväm trea i premiären.
2:a

Det är bara ett lag emot Yxhult denna säsong. Bosna 92. Ett par vassa nyförvärv har vässat en redan vass trupp. ÖSK Ungdom är inte det ÖSK Ungdom vi är vana att se då ÖSK gjort om hela sin organisation. Blir att kriga på undre halvan.
2:a

Vretstorp
Yxhult
Bosna 92

En ytterst vettig trippel till 3,42. Grattis.

holms - 23 April, 2013, 03:40

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
millerlele - 2013-04-23 19:07:12

Precis som Skinskjorta säger, Mårten tar över direkt. Är med dig på Yxhult samt Bosna, men är riktigt osäker på V-torp. Känner dom flesta i det laget, och spelarna själva tycker inte att man borde vara några större favoriter i år.. Tycker den matchen känns 50/50 på förhand... Oddset har droppat enormt på Bosna samt Yxhult, så avstår spel där trots allt faktiskt! Väntar några omgångar innan jag ger mig in i matcherna, många matcher känns svåra på förhand! :)

Skinnskjorta - 2013-04-23 17:54:14

Yes han är sparkad! Men Mårten tar över direkt!
Den andra är gammal info