Speltips Örebrotrippel

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2013-04-25 18:00
Land: Sverige
Liga: Div4 Örebro
Odds: 3,42
Speltips: 1-2-2
Spela på Speltips Örebrotrippel
Bonus på 1000 Kr +250kr gratisspel
Spela på 1-2-2
Sitter i bilen på väg till Arlanda och försöker skriva så gott jag kan från en mobiltelefon. Vid två tillfällen har jag kommit åt klarknappen och allt har gått förlorat. Så jag är på en aning kokning just och ska försöka göra det här snabbt och enkelt nu.

En trippel som på torsdag lär vara så oerhört nedspelad att allt värde är borta. Nu däremot: lysande hela vägen till banken.

Vretstorp har haft samma stomme ett par säsonger nu. Bred och bra trupp. Nykomlingen Nora sparkade nyligen tränaren. Han ska ändå leda laget i de två inledande matcherna. Skumt upplägg. Räcker inte till på plastgräset i Hallsberg.
1:a.

Ni som läst bloggen minns att jag rekat Yxhult som seriesegrare och då vore det väl också märkligt om jag inte trodde på laget även i en premiär. Och nu i synnerhet när matchen spelas på neutral plastmatta på Petersberg i norra Örebro. Ett skadefritt Yxhult tar en bekväm trea i premiären.
2:a

Det är bara ett lag emot Yxhult denna säsong. Bosna 92. Ett par vassa nyförvärv har vässat en redan vass trupp. ÖSK Ungdom är inte det ÖSK Ungdom vi är vana att se då ÖSK gjort om hela sin organisation. Blir att kriga på undre halvan.
2:a

Vretstorp
Yxhult
Bosna 92

En ytterst vettig trippel till 3,42. Grattis.
Spela på Örebrotrippel hos Nordicbet
holms - 23 April 2013 - 03:40
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
millerlele - 2013-04-23 19:07

Precis som Skinskjorta säger, Mårten tar över direkt. Är med dig på Yxhult samt Bosna, men är riktigt osäker på V-torp. Känner dom flesta i det laget, och spelarna själva tycker inte att man borde vara några större favoriter i år.. Tycker den matchen känns 50/50 på förhand... Oddset har droppat enormt på Bosna samt Yxhult, så avstår spel där trots allt faktiskt! Väntar några omgångar innan jag ger mig in i matcherna, många matcher känns svåra på förhand! :)

Skinnskjorta - 2013-04-23 17:54

Yes han är sparkad! Men Mårten tar över direkt!
Den andra är gammal info

Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: