Speltips

Speltips Lakeside - Kings Lynn

Sport: Speedway Spelstopp: 2013-04-23 20:30 Spela här

Speltips Lakeside - Kings Lynn
Land: England Liga: Elite League
Odds: 1,80 Speltips: 2 +0,5
2013-04-23 20:30 Lakeside - Kings Lynn 2 +0,5 1,80 73heodBEps

Lakeside - Kings Lynn

Detta är en match mellan botten och toppen av Elite League. Då menar jag inte bara att tabellen redan är väldigt uppdelad mellan botten och toppen utan att glappet mellan dessa lag kommer hamna på minst det dubbla i poäng för Kings Lynn jämfört med Lekside. Om det nu kommer räcka med dubbelt så mycket.

Om vi kollar på förarsidan så får Lakeside luta sig mot den nu 44 årige Peter Karlsson. Dock ska man inte underskatta Peter som levererar år ut och år in. Men om man jämför Peter med en potentiell kommande världsmästare och förra årets överraskning Niels-Kristian Iversen. Tror att Iversen kommer vara svår att ta poäng av ikväll. Sen har även Kings Lynn Schlein och Korneliusen upp där bakom. Dessa förare skulle inte skrämma slag på många förare i GP-serien men det skulle inte Peter Karlsson göra heller. Jag skulle anse att Karlsson kommer tappa poäng mot dessa förare minst en gång var under kvällen.

Upp till detta så har även Kings Lynn Sebastian Alden. Jag anser honom som en av Englands bästa reserver och en av Sveriges mest lovande juniorer. Nicolai Klindt vet man aldrig var man har så där har vi en fågel eller fiskförare. Men tror att Kings vinner ganska enkelt även om han vaknat med avgasröret under armen.

För övrigt så saknar Lakeside sin näst bästa förare i Davey Watt ikväll. R/R för honom är inget plus men såklart plus för tipset.

Klasskillnad!!!

Går in med maxinsats på detta bjudodds. (Iofs så är det alltid maxinsats från mig när jag lägger tid på att dela med mig av spelen)
4 av 5 speedwayspel har suttit denna säsongen.

73heodBEps - 23 April, 2013, 19:32

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!