Darcy Ward Under 11,5p @2,10 Nordicbet

Poole ska ikväll gästa Kings Lynn i en stentuff match. Poole har ju sina storförare i Ward och Holder. Ska Poole ha någon som helst chans idag så måste dessa leverera. Men dem kommer få det tufft.

Ward brukar plocka tvåsiffrigt större delen av gångerna. Nu har han dock haft en tuff start på säsongen hemma i England. Endast 1 gång har han kommit över 11p. Det var en hemmamatch, som inte ens var en liga match, där han tog 13p.

Ikväll har Ward rätt tuffa heat i mina ögon. Han ställs mot Niels Kristian Iversen i 2 heat i grundomgången. Förmodligen ställs han även mot honom i nomineringen också. Kommer även möta Schelin i 2 heat i grundomgången. Visst ska han vara favorit mot honom på förhand. Men Schlein har fina möjligheter att ta poäng av Ward på sin hemmaplan. I en eventuell nominering så kommer han åka ihop med Holder. Ward behöver alltså tappa 4p ikväll för att spelet ska gå in. Tycker den chansen absolut finns då han har tuffa heat på förhand, plus bortaplan. Testar 2/5 units på Ward Under 11,5p till 2,10 hos Nordicbet

This is the stats tab
This is the post tip