Speltips

Speltips Norrköping - Häcken

Sport: Fotboll Spelstopp: 2013-04-26 19:00 Spela här

Speltips Norrköping - Häcken
Land: Sverige Liga: Allsvenskan
Odds: 1.80 Speltips: BLGM
2013-04-26 19:00 Norrköping - Häcken BLGM 1.80 Skippah

Här kommer en rek direkt från Allsvenskan.

Norrköping tar emot Häcken på hemmaplan. Alla som följer allsvenskan, vet att den är helt urbalans just nu. Det är riktigt svårt att komma fram till en vinnare, då matcherna slutar lite hursomhelst. Man märker också det på oddsen eftersom att spelbolagen vet själva inte vem som kommer att vinna. Dom hära tillfällerna är bara att acceptera, och då kommer vi såklart till vissa fina BLGM odds.


IFK Norrköping.
Relativt starkt som lag. Producerad mål i 3/5 senaste matcherna. Saknar förste målvakten David Mitov. Gunnar Heidar Thorvaldsson är bra på att göra mål, och har som Kabir gjort tre mål tidigare.

Häcken.
Häcken saknar en av dom viktigaste försvarna Mohammed Khan. El Kabir kan nog anses som en av dom farligare anfallarna i Allsvenskan just nu. Stor potential och skapar många chanser, däremot är avsluten lite ovissa. Tre tidigare mål och ett stort självförtroende.

Båda lagen har starka anfallare. Båda lagen saknar nyckelpersoner i deras försvar, vilket kommer att rubba försvars spelet. Båda lagen kommer att satsa offensivt, medans den defensiva sidan kommer att vara lite urbalans. En perfekt chans att satsa på att båda lagen gör mål i matchen.
Rygga på egen risk!

Skippah - 26 April, 2013, 10:23

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!