Speltips

Speltips IFK Norrköping - BK Häcken

Sport: Fotboll Spelstopp: 2013-04-26 19:00 Spela här

Speltips IFK Norrköping - BK Häcken
Land: Sverige Liga: Allsvenskan
Odds: 2.75 Speltips: Allsvensk dubbel
2013-04-26 19:00 IFK Norrköping - BK Häcken Allsvensk dubbel 2.75 Polsater

Mycket intressant match i kväll mellan två lag som pendlat rejält i sina prestationer och både gjort och släppt in en hel del mål. För Häckens del har det dock inte skett både framåt och bakåt i samma match än, vilket gör att jag är lite orolig för BLGM i kväll, även om jag ser det som troligt.

Väljer att spela in intressant dubbel i matchen: ö 10 hörnor asian (1.9) i kombination med asian ö 2 mål (1,45) till totaloddset 2.75. Har varit framgångsrik i dessa typer av dubblar i matcher tidigare.

Norrköping är ett hörnglatt lag som så gott som alltid får 6-7 hörnor på egen hand. Häcken brukar inte skapa lika mycket hörnor själva, men däremot brukar de släppa till en hel del hörnor. Kvällens match spelas mellan två lag som vill framåt och spela mycket i respektive offensiv tredjedel. Tror inte en tidig ledning kommer avskräcka det ledande laget från att anfalla alltför mycket heller.

Häcken har haft problem med offensiven på bortaplan, det är dags att det lossnar även där. Kan det lossna mot Peking som släppt in mest mål av alla (10 på fem matcher)?

Fyra av senaste fem inbördes har gått ö2,5, så asian ö 2 (alltså void vid två mål) känns stabilt.
IFK Norrköping har gått över 2,5 i fyra av fem allsvenska matcher hittills och Häcken har gått över 2,5 i två av fem hittills. Bara en match har det dock blivit färre än två mål i.

I kvällens match saknas i Norrköping: Nikola Tkalcic, David Mitov Nilsson, Joonas Tamm och Christopher Telo. Det är väl framför allt David Mitov Nilsson (förstemålvakt) och Telo (oftast vänstermittfältare) som är avbräck här. Nyförvärvet Rawaz lawan (yttermittfältare) är dock med i truppen för första gången i år. Han lär inte starta i kväll dock.

Häckens trupp: Källqvist, Mehic, Björck, Wahlström, Joza, L Zuta, Anklev, Sandberg, Frölund, Lewicki, Ayarna, Ericsson, Ojala, Chatto, Naisru, Makondele, Simon Gustafsson, El Kabir, Williams och Aiesh.

Avbräcken här är framför allt mittbacken och lagkaptenen Mohammed Ali Khan. Bouraima Abdel, Jonas Bjurström, Kari Arkivuo och Daniel Forsell stannar också hemma, men avbräcken där är nog inte lika kännbara.

Den här dubbeln känns mycket bra till ett trevligt odds. Spelar den till medelinsats.

Kommentera eller Twittra (@nokkan21)

EDITERAD 2013-04-26 10.40:30

Polsater - 26 April, 2013, 10:40

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Troy_Archer - 2013-04-26 17:26:14

Väljer asian hörnor över 10 med asian 0.0 Norrköping till 3,80!
Lycka till!!!
Ps