Speltips

Speltips Vendelsö IK - Gunners United

Sport: Fotboll Spelstopp: 2013-04-26 14:00 Spela här

Speltips Vendelsö IK - Gunners United
Land: Sverige Liga: Division 4
Odds: 2.40 Speltips: Speltips
2013-04-26 14:00 Vendelsö IK - Gunners United Speltips 2.40 Polsater

Allsvenskan går fortsatt bra. Härligt att se.

På lördagen väljer jag att spela på mitt gamla fina lag Vendelsö IK hemma mot Gunners United i division 4 till oddset 2.40. Finns på Nordicbet .

Jag spelade som sagt i Vendelsö tidigare, så jag har en del koll på klubben och laget. Nu bor jag inte i Stockholm för närvarande, men jag har varit i kontakt med folk som har koll på serien. Enligt mina rapporter är oddset för högt, Vendelsö ska ha minst 50 % chans att vinna mot Gunners United, nykomlingar i division 5.

Vendelsö spelade i division 3 2011 men åkte tyvärr ur. Förra året hade de ett ganska markant sämre lag och det blev en riktig mellansäsong. Till i år har laget fått in en ny sportchef och ett antal nya spelare som håller hög klass. Till den här matchen är dessutom två nyförvärv klara för spel: en mittback som är riktigt duktig och en offensiv mittfältare som Akropolis hade tagit om han kommit tidigare (enligt mina rapporter, som är tillförlitliga). Aktopolis ligger i division 2. Till lördagens match ska laget komma utan avbräck och taggade för en ny seger.

Ska ärligt säga att jag inte vet något om Gunners United. De förlorade dock med 4-1 mot Segeltorp, ett tippat topplag som Vendelsö spelade 0-0 mot. Sen vet jag att de har den gamle BP-anfallaren Olof Guterstam i laget.

Det här är ett värdespel eftersom oddsen förmodligen ligger fel. Själv kommer jag spela det här en bit över medel utifrån att jag litar på mina rapporter. Möjligen kommer oddset sjunka, jag hade spelat det ner till 2.20-2.10.

Kommentera eller twittra mig på @nokkan21.

Ge oss nu en bra start på lördagen TACK!

Polsater - 26 April, 2013, 22:02

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!