Speltips: Djurgården v Syrianska

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2013-04-27 16:00
Land: Sverige
Liga: Allsvenskan
Odds: 2,10
Tips: 1
Ju mer jag har läst (och det är precis allt jag kommit åt från samtliga kanaler) angående jättetrasslet som nu drabbat Djurgården, ju mer jag läst, desto mer övertygad är jag över att man tar säsongens första trepoängare här. Det verkar vara en uppslutning utan dess like bakom Magnus Pehrson och Tommy Jacobsson. Både från spelare, ledare och 99,99 % utav supportrarna. Om jag ska ta till mig vad jag sett textmässigt.
Och det är ju fullt möjligt att grupperingen som hotade Pehrson till dennes avgång att deras företagsamhet nu faktiskt får avkastning direkt. Min känsla är att spelarna tar sig samman, knyter näven, tittar långt in i klubbmärket de ändå på något sätt brinner för och visar att de trots allt inte är några förtappade getter.

Det är den ena sidan där jag tycker att det är fördel DIF. Knytanävjävelnifickan-mentaliteten.
Den andra är att jag rätt och slätt anser att Djurgården har en bättre startelva än vad dagens motståndare från Södertälje har.
Vet inte exakt hur mittfältet och framåt kommer att formeras, men det är väl inte omöjligt att det luktar något i stil med:
Tibbling-A.Johansson-Chibsah-Span
Jawo-Fejzullahu
Det finns fotbollsspelare för att inte behöva ligga sist, om vi säger så. Och det som kanske behövdes nu för att vakna till, det var turbulensen som uppdagades under fredagen. Och då ställer jag mig inte bakom agerandet på något sätt. Säger bara vad jag tror vi kan få se utav det.

En tredje aspekt som talar för hemmaseger är hemmaplan. Supportrarna (och det verkar som sagt vara många) verkar se till att göra ett avstamp här och nu för att visa vilken sida de står på. Draget på Stadion brukar oftast vara lite halvdant nuförtiden. Var roligare för 10 år sedan när det gick bra. Men nu verkar det vara dags för att återigen sätta fart på grejerna från läktarplats. Lär ge spelarna en extra boost.
Jag ser rubrikerna redan nu. Hjärnan skriker Djurgården.
  Djurgården v Syrianska
Spela på Speltips Djurgården v Syrianska
holms - 26 April 2013 - 23:02
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Jonas O. - 2013-04-27 14:03

Viktigt bottenmöte på Stockholms stadion. Då tvingas Syrianska göra ett par förändringar från den starka insatsen senast mot Norrköping.
Syrianska justerar om i startelvan inför dagens match mot Djurgården på Stockholms stadion. Både Sebastian Rajalakso och stjärnan Sharbel Touma är skadade. Rajalakso skulle ändå inte ha fått spela matchen då han är utlånad från just Djurgården.

I Syrianskas ­senaste matcher har Touma ­spelat vänsterytter och ­Rajalakso högerytter. Nu får Södertälje­lagets ledarstab hitta nya lösningar.

– Vi har några alternativ. Charbel Georges hoppade in sist och så har vi Besim Kunic och Gabriel Somi, säger Saarenpää.

Georges är den ­spelare som ligger närmast till hands efter sin fina insats senast.
Sharbel Touma skadade ljumsken i slutet av ­matchen mot Norrköping. Risken finns att skadan förvärras om han spelar mot Djur­gården.

– Jag vill inte ta någon risk nu. Det är en väldigt viktig match och en rolig match att spela men det är många matcher kvar av säsongen, säger han.

Pettson - 2013-04-27 07:26

hatar och erkänna det, för touma är så vidrig, men han är enligt mig en av allsvenskans bästa mf(top3) och sjukt viktig.

i överlag så har du rätt holm om dif, vinner idag och du har dessutom bra koll på fc suryou :-)

/så länge du inte tipsar om syrianska mot AIK är jag nöjd, lycka till! :-)

Colina - 2013-04-27 01:50

Ingen bra rek normalt skulle jag säga. Då dom 4 senaste har slutat kryss mellan lagen MEN Syrianska kommer till stadion utan Touma enligt mina källor och utan honom får Syrianska det tufft och dessutom så får inte Rajalasko enligt avtal medverka så det blir en bra peng på DIF


Insättningsbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
14:00  Seppi - Dzumhur
Tennis - ATP Moskva - Seppi
2.20
19:00  Örebro - Halmstad
Fotboll - Allsvenskan - 1
1.74
20:00  Verdasco - Anderson
Tennis - ATP Stockholm - Verdasco
3.20
15:00  Benevento - Fiorentina
Fotboll - Serie A - 2
1.65

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Skador & Avstängningar

bet365 Livestreaming