Speltips Man City-West Ham

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2013-04-27 13:45
Land: England
Liga: Premier League
Odds: 2.10
Speltips: BLGM
Spela på Speltips Man City-West Ham
Hämta din bonus på 1000 Kr här
Spela på BLGM
Puuuh, det är ganska sent här nu. Eller, klockan är midnatt i England men grejen är att jag ska befinna mig vid Euston om 4 timmar för att bli upphämtad för avresa mot Manchseter/Madchester/Gunchester för en fin liten lördag.

Tidig kickoff på en lördag mellan City och West Ham och absolut INGENTING att spela för alltså. Förutom för oss på rekatochklart såklart där det alltid hittas något! Låt oss titta på premisserna:

City har i princip redan säkrat Champions League,
City har förlorat ligan till United.
West Ham har säkrat kontraktet inför nästa säsong,
West Ham har vunnit läktar-kampen redan innan matchen dragit igång på Etihad.

West Ham har visat god form på sistone, gjort mycket mål och spelat avslappnat och frejdigt, främst efter momentumet man skapat sig efter säkrat kontrakt samt 2-2 (borde varit 2-1) mot United.

City visar låg motivation (egentligen genom hela säsongen men titta på senaste matchen mot Spurs i andra halvlek), framförallt i defensiven och med motivation som största akilleshäl mot ett West Ham som alltid pumpar på tror jag faktiskt man får svårt att hålla nollan i en match som inte betyder någonting alls. I synnerhet när en FA-cup-final faktiskt är runt hörnet. Roligt är det dessutom alltid att gå framåt medans brist på motivation så gott som alltid märks i de defensiva leden.

Att West Ham håller nollan borta mot regerande mästarna vågar inte ens jag hoppas på men att City gör detsamma håller jag som… ja, faktiskt smått otroligt imorgon!

Med alla dessa parametrar ovan nämnda är jag tämligen förvånad över oddset på BLGM. Visst, det hade inte varit mitt primära spel på något sätt innan jag såg oddset men när jag blir erbjuden över 2x smeten tvekar jag inte en sekund på att gå in.

BLGM finns till hela 2.10 På Ladbrokes.com och ja: SJÄLVKLART är jag på plats!

Lycka till lads!
Twitter: @RalleArvid
Spela på Man City-West Ham hos Ladbrokes
Spela nu
RalleArvid - 27 April 2013 - 01:30
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: