Speltips

Speltips Djurgården - Syrianska

Sport: Fotboll Spelstopp: 2013-04-27 16:00 Spela här

Speltips Djurgården - Syrianska
Land: Sverige Liga: Allsvenskan
Odds: 3.00 Speltips: 2 dnb
2013-04-27 16:00 Djurgården - Syrianska 2 dnb 3.00 mr_england

Provar med ett spel på Syrianska med insatsen tillbaka vid oavgjort då jag tycker oddsen blivit helt snedvridna i den här matchen och man måste spela efter värde. Visst kan jag förstå argumentet om att Djurgården sluter samman idag efter allt som hänt men å andra sidan finns det inga garantier för att det kommer ge ett positivt resultat eller att laget har tillräckligt med kvalitet. Till de här oddsen och som det sett ut tidigare under säsongen måste jag testa med ett spel på bortalaget.

Inför dagens match har Djurgården tagit en poäng på fyra matcher och i den match som avbröts så låg man under med 1-0 hemma mot Mjällby. Ett genomuselt facit. På bortaplan har Djurgården varit helt chanslösa och man har målskillnaden 0-9 mot Helsingborg, Häcken och Elfsborg på bortaplan. På hemmaplan har Djurgården spelat 1-1 mot BP och låg som sagt under med 1-0 mot Mjällby då den matchen bröts. Djurgården har totalt målskillnaden 1-10 (1-11 med Mjällby-matchen) efter fyra eller fem spelade matcher beroende på hur man ser det och ligger sist i allsvenskan. Tabellen ljuger inte och Djurgården har inte alls imponerat spelmässigt och de har inte förtjänat ett bättre facit i säsongsinledningen.

Syrianska har tagit fyra poäng på fem matcher. Tre fler än Djurgården. Man har tagit tre poäng på hemmaplan och en poäng på bortaplan. Total målskillnad 3-7. Jag har sett alla Syrianskas matcher den här säsongen och måste säga att de är ett väldigt underskattat lag. De som säger att det är givet att Syrianska kommer åka ur får tänka om. De är inte så dåliga som många tror och Özcan Melkemichel och klubben är väldigt skickliga på att odla underdog-myten varje gång de får chansen. Något som gynnar laget. I bortamatchen mot AIK spelade Syrianska bra och var närmast segern i andra halvlek. De gjorde även en bra match borta mot IFK Göteborg där de var nära att ta ledningen vid flera tillfällen. Hade de gjort det tror jag de hade fått med sig en poäng. Jag tycker inte att Syrianska förtjänade att förlora med 3-0 hemma mot Kalmar i debuten och i senaste matchen visade Syrianska mycket fin form då man besegrade Norrköping med 3-1 hemma.

Syrianska har spetskvalitet och jag tycker inte anfallet som ibland benämns som lagets stora svaghet är så dåligt. Syrianska har en helt ok trupp även om den är ganska tunn. Syrianska har som sagt varit väldigt duktiga på att odla underdog-myten och media mm har hänget på. Laget är dock inte så dåligt och personligen är jag väldigt imponerad av Dinko Felic som är en riktigt vass targetspelare. Han kommer se till att Djurgården får en jobbig eftermiddag.

Djurgården har inte visat något alls i år och är trots det klara favoriter att vinna matchen. Det tycker jag är fel. Syrianska har inte heller tagit jättemånga poäng men de visade fin form senast och har gjort flera spelmässigt bra matcher innan det. Jag köper därför inte alls oddssättningen här. Särskilt inte i en sådan här match då Djurgården ska gå ut och vinna för sin tränare som avgått, för fotbollen i stort, jesus och hallelujah! Det tror jag passar Syrianska perfekt då de som vanligt hamnat i skymundan och kan spela ut sin underdog-roll till fullo.

I Djurgårdstruppen saknas Pedersen, Gustafsson och Solignac på grund av skador. Amartey är tillbaka men det är tveksamt om han startar. I Syrianska får inte Rajalakso spela mot Djurgården och det ryktas om att Touma är tveksam till spel. Det är dock inte bekräftat. De fyra senaste mötena lagen emellan har slutat oavgjort.

Jag väljer att spela Syrianska med pengarna tillbaka vid oavgjort. Med givna förutsättningar är oddset är alldeles för högt för att låta bli!

Spel: Syrianska med insatsen tillbaka vid oavgjort – odds 3.00 bet365

mr_england - 27 April, 2013, 11:46

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!