Speltips Horsens-Randers

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2013-04-28 14:00
Land: Danmark
Liga: Superligan
Odds: 2,60
Tips: 1
Tredje mötet på kort tid mellan dessa lag då de möttes nyligen i dubbelmöte i den danska cupen. Randers vann båda mötena knappt.

Horsens kämpar i botten av tabellen med en elfteplats och samma poäng som Bröndby och jumbon Silkeborg. I höstas gick laget starkt men sedan omstarten i mars har formen varit skral med en vinst och två oavgjorda på tio matcher. Anledningen är i första hand ett antal skador på tongivande spelare. De senaste matcherna har laget dock stridit bra ändå - mot AGF borde man med bättre utdelning ha fått tre poäng men insatsen bör ha gjort gott för moralen.

Till den här matchen är skadeläget kraftigt förbättrat. Agesen, Kortegaard, Fagerberg och Nworuh är alla redo för comeback, vilket innebär förstärkning i alla lagdelar. Även Rasmussen och Jensen är tillbaka efter att ha saknats senast. Mittfältaren Drachmann är dock ännu otillgänglig.

Randers parkerar på tredjeplatsen i tabellen och ska med sju poäng tillgodo och fem återstående matcher enkelt kunna försvara europaplatsen. De senaste tre matcherna har bara gett en poäng vilket kan skyllas på att semifinalmatcherna i cupen har tagit mycket fokus. Resultaten dessförinnan var dock inte överväldigande då man knep vinster mot ganska begränsat motstånd. Cupfinalen, som har klart större status än i Sverige, spelas 9 maj och uppladdningen har till viss del redan börjat.

Till den här matchen - den tredje på kort tid mot Horsens - har laget några kännbara avbräck med flankspelarna Tamboura och Kamper avstängda medan kaptenen och mittfältsmotorn Keller ännu är skadad och sparas till större uppgifter.

När lagen möttes senast - i förra veckans semifinalretur - tog Horsens ledningen vid två tillfällen men tappade och föll på ett ganska sent mål. Här har man flera viktiga spelare tillbaka och kanske fördelen av ett inte lika skärpt Randers med cupfinalen på Parken om hörnet. Motivationen talar för hemmavinst och med förutsättningarna är oddsen för det ganska generösa. Ettan till 2,60 hos Betsafe synas med ett försiktigt spel.


EDITERAD 2013-04-28 07.18:51

EDITERAD 2013-04-28 07.20:04
Spela på Horsens-Randers hos Betsafe
Spela nu
BSvensson - 28 April 2013 - 07:20
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: