Speltips

Speltips Millwall v Crystal Palace

Sport: Fotboll Spelstopp: 2013-04-30 20:45 Spela här

Speltips Millwall v Crystal Palace
Land: England Liga: Championship
Odds: 2,70 Speltips: 2
2013-04-30 20:45 Millwall v Crystal Palace 2 2,70 holms

Det är ju nästan overkligt, men Crystal Palace är på väg att spela bort sig från Premier League. Direktplatsen är sedan länge förlorad (för några månader sedan så var det min favorit till att ta steget direkt upp) och nu håller man även på att spela bort kvalplatsen. Vilket är HELT overkligt med tanke på hur briljant man spelade under den första halvan av ligan. Helt overkligt.
Man hade nyligen fyra raka matcher utan att göra mål. Det är nästan skämskudde fram på den. I de två senaste matcherna har man i alla fall gjort mål, även om man inte vunnit matcherna. Oavgjort mot Blackburn och Leicester. Men det viktiga: målskyttet har äntligen lossnat.
Och nu är det bråda dagar. Nottingham är bara en poäng bakom. Dock med en match mer spelad. Så en seger idag skulle säkra en playoff-plats. Oavgjort eller förlust - då hänger man oerhört löst. Och ett superfiasko är nära, med tanke på hur man då avslutat ligan.

Och jag tror att man faktiskt har ett bra läge idag. För kvällens motståndare, det är inte heller ett gäng som rosar marknaden speciellt mycket just nu.
Millwall, en seger på de åtta senaste. Tre raka förluster och man är nu nära att åka ur den här divisionen.
Och varför är man då det?
Jo, säsongen har vart ett skadehelvete. Och det är inte mycket till ljusning nu heller. Man saknar offensivt viktiga pjäser och det finns inte mycket att täcka upp med. Endast 51 gjorda mål under säsongen skvallrar om en del, och det är väl bara Ipswich som gjort färre strutar i hela ligan. Till skillnad mot Palace som gjort näst flest, bara slagna utav sinnessjukt offensiva Watford.
Men det är ju så. Medan Palace har en skyttekung i Glenn Murray, då tappade Millwall sin Chris Wood till Leicester. Och då ligger man också och fiskar på endast 51 gjorda mål.

Det här att Crystal Palace har fått liiite medvind efter man nu äntligen fått fart på sin, i normala fall, vassa offensiv. Det tror jag betyder mycket. Och ett skadedrabbat Millwall, helt utan självförtroende. Det kan vara en passande uppgift i jakten på att säkra den där playoff-platsen.

2,70, den tar vi sa polisen.

holms - 30 April, 2013, 09:37

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Jonas O. - 2013-04-30 17:05:27

Zaha avgör för CP !