Speltips

Speltips NHL- Vinnare

Sport: Ishockey Spelstopp: 2013-05-01 23:30 Spela här

Speltips NHL- Vinnare
Land: usa Liga: NHL
Odds: flera Speltips: flera
2013-05-01 23:30 NHL- Vinnare flera flera zoogin_86

Nu var det ett tag sedan jag skrev ut någon rek..

Tänkte bjuda på lite tankar om avgörandet i Stanleycup slutspelet.

Tänkte börja med att säg att jag inte tror att seriens 2 suveräna divitionsvinnare Chicago och Pittsburg kommer stå som slutsegrare och bara det höjer oddsen ordentligt! Nej jag tror att herrarna i de båda nämnda förhandsfavoriterna (4.00 på Pittsburg, 4.50 på Chicago) helt enkelt har gjort en klassisk "toppa formen för tidigt" det är lika dant varje år i nhl kan jag meddela! Chicago gick som tåget fram tills första förlusten kom, mot colorado!!

Pittsburg började lite sämre, (p.g.a lite skadeproblem ska sägas) men kom igång allt mer efter hand, ja ett tag va man nästan ostoppbara. Man vann sina matcher övertygande nästa varge gång! Man fortsatte att vinna in i slutskedet av "gruppspelet" men man har inte gjort det lika övertygande längre, det luktar formtapp lång väg!!

Jag ska börja med att säga att jag inte är något fan av dessa lag som jag tror står som slutsegrare!

Lagen jag tycker gått bäst på slutet är Washington och NY Rangers. Tyvärr så möts dom redan i första rundan :/ Vadå Rangers säger säker många då?? Man har varvat vinnster med förluster o.s.v men faktum är att man varit det klart bättre laget i merparten av sina senaste matcher! Pucken har inte velat in i mål helt enkelt! Henke Lundqvist har kommit igång mer och mer på slutet och han som hela laget är säkert jättesugna på revange efter misslyckandet i förra årets slutspel där man gick in som favoriter men gick på pumpen mot NJ Devils i 3e rundan! Får man bara igång målskyttet så kommer man att bli farliga och 17 gånger degen är mycket bra på ett lag som är på G.

Man möter mina favoriter till slutsegern Washington som har gått som tåget sedan en viss Aleksandr Ovetjkin kom igång! Behöver igentligen inte säga så mycket mer än så och det gör jag inte heller ;) vill bara tilläga att Washington Capitals aldrig har vunnit hela "skiten" (kan va en liten brasklapp) men 14 gånger på det lag som har visat bäst form lagom till slutspelet börjar är enligt mig sjuktbra!!

Jag sticker ut hakan och säger att vinnarna i denna serigen mellan NY Rangers - Washington går hela vägen och reser hem med "buklan"

Jag spela hårt på Washington till 14 gånger degen
Och hyfsat hårt på NY Rangers till 17 gånger degen

Rygga på egen risk men jag har en bra kännsla på denna rek!


EDITERAD 2013-05-01 11.46:20

zoogin_86 - 01 Maj, 2013, 11:46

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!