Speltips Gulbis - Haas

Sport: Tennis
Spelstopp: 2013-05-02 12:00
Land: Tyskland
Liga: Atp Munchen
Odds: 1.75
Tips: Över 21,5
Wawrinka ska inte tappa set mot Ramos. Om denna match spelats med normala förutsättningar hade jag kanske tvekat, men när Stan är så här het och spelar sin första turnering med Magnus Norman som tränare tror jag att han vill visa sig från bästa sidan.

Man brukar se Wawrinka lite loj i början av turneringar och det är inte ovanligt att han förlorar öppningsrundan. Men som sagt, med Norman vid rodret


I min värld ska Gulbis mot Haas bli en sjukt jämn match. Det visar inte minst historien. På tre möten har Gulbis vunnit två, men Haas tog grusmatchen. De har spelat elva set på dessa matcher, vilket alltså är max antal set som kan spelas.

Nu visar Gulbis också sin fina form och hade total kontroll mot Jarkko och servade ruskigt bra. Men nu är det ingen dussinlirare på andra sidan nätet. Tommy Haas är även han förbannat bra och särskilt på hemmaplan i Tyskland.

Chansen att Gulbis vinner enkelt här ser jag som tämligen liten och det är egentligen lika otroligt som att Tommy skulle spela en riktigt formstark Gulbis i raka set.

Haas går in i matchen som underdog. Fair, man vet ju egentligen inte riktigt var han står, eller, det vet man. Även om han förlorade gruspremiären i USA mot Berankis så är vi i ett helt annat läge nu.

Tommy Haas levererar på hemmaplan, så är det bara. Han spelade fyra turneringar i Tyskland under 2012:

Halle, gräs, vinst
Hamburg, grus, final
Stuttgart, grus, andra rundan (efter att ha spelat 20 matcher på lika många dagar)
München, grus, semifinal

Så, det troligaste är att en formtoppad Gulbis presterar och att en taggad hemmaspelare presterar- luktar tre set långa vägar.

Idag spelas Över 21,5 games till 1,75 hos unibet


EDITERAD 2013-05-01 14.51:14
Spela på Gulbis - Haas hos Unibet
Spela nu
Poldan - 1 Maj 2013 - 14:51
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: