Speltips Akademi HIF - Tvååker

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2013-05-01 14:00
Land: Sverige
Liga: Div 2 Västra Götaland
Odds: 1,75
Speltips: 2:a
Spela på Speltips Akademi HIF - Tvååker
Bonus på 1000 Kr +250kr gratisspel
Spela på 2:a
1:e maj match i västra götalandstvåan där jag tycker att oddsen sitter lite för högt på bortalaget Tvååker från Varberg.

Akademi HIF är ju en speciell saga då de endast varit ett lag i ca 1 månad. Det blev ju klart väldigt kort inpå att man skulle ta Ramlösa Södras plats i serien. Laget har inlett med 3 raka förluster.

Jag såg Akademi HIF i förra matchen mot Fässberg, som är ett dåligt div 2-lag, och man såg inte alls bra ut. Laget består till större delen av spelare i åldern 16-19 år som aldrig spelat a-lagsfotboll tidigare utan de kommer från juniorallsvenskan vilket jag tydligt tyckte mig kunna se i den juniorfotboll de presterade i helgen. Har också sett matchbilder från första matchen mot Eskilsminne och även där såg det väldigt junioraktigt ut några av målen som släpptes in. Spelarna är enligt rapporter också "chockade" över hur cyniskt och grisig fotboll är på seniornivå och där är man inte riktigt själva än.

Man hade ett okej spel ute på plan men avsluten togs oftast genom skott långt utifrån och man träffade knappt mål. I egna straffområdet såg det valpigt och pojkaktigt ut och Fässberg kunde ganska enkelt göra 3 mål, där man hade bud på fler framför allt i form av fasta situationer.

Tränaren skulle gärna se ökad konkurrens i laget och önskar en längre startsträcka så de kunde plockat in fler spelare.

Till denna match saknar man dessutom avstängda Berisha och Möllestam (båda ordinarie), har 2 spelare skadade, samt har tvingats skicka ena innermittfältaren på landslagsuppdrag så i en redan tunn trupp saknas 5 spelare.

Tvååker har inlett lite halvbra med 2 förluster och 1 vinst. Förra året gjorde man en bra säsong och blev 2:a i serien. Har förstärkt upp försvaret inför säsongen.
Första matchen beskrivs som en typisk premiärmatch med dåligt spel och man var klart missnöjda med 1-0förlusten. Nästa match mötte man Fässberg och vann med 2-1 trots att man missade 2 straffar!!! Senast förlorade man mot en av seriefavoriterna Assyriska.

Laget har en stark offensiv och framför allt kantspelat i offensiven är bra och där kan man straffa HIF som jag tyckte hade dåligt kantförsvar. Tvååker är själva framför allt nöjda med sin vänsterkant och om de kommer upp i samma standard igen finns stora möjligheter till seger.

Laget spelar med bra presspel och det kan störa de unga HIF-arna som gärna vill spela fotboll.

Jag tror alltså att ett mer rutinerat och vinstsuget Tvååker kommer bli för tunga för "juniorlaget" Akademi HIF som dessutom saknar en del spelare i en redan tunn trupp.

EDITERAD 2013-05-01 08.56:28
Spela på Akademi HIF - Tvååker hos Nordicbet
svenskatips - 1 Maj 2013 - 08:56
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Ruden - 2013-05-01 13:03

Sorry för stavfel. Skriver via mobilen. Lycka till och bra rek får jag tillägga :)

Ruden - 2013-05-01 13:02

Tog denna till 1.80 igår på svenskaspel och spelet känns riktigt sunt. Såg också matchen mlt Fässberg och jag anser som dig Hif som väldigt valpiga. Enda gången man skade lite tryck i matchen var när msn tryckte i sitt turliga mål i slutminuterna och spelade med en man mer.Såg också highlights från Alltid Fullsatt mot Eskil och av de korta klippen att tyda såg det riktigt bedrövligt ut. Nej detta vinner Tvååker.

Jonas O. - 2013-05-01 12:05

Denna är Ryggad

Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: